Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

FACEPSALM 7 - ΜΕ ΚΡΑΖΕΙΣ....ΜΕ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ



    Καλωσορίζω τα παιδιά που μπαίνουν πρώτη φορά στο μπλογκ αυτό, το οποίο σε αντίθεση με το ocelebritis είναι καθαρά θεματικό.

    Συγκεντρώνοντας ακόμα υλικό για το τελευταίο μέρος των άρθρων για το Game of Thrones, γνωστό και ως "και ο Τζόφρυς ήταν θύμα bullying απ' τον αρχίδα τον Τύριον", μου ήρθε η επιφοίτηση για ένα ακόμα....





ή αλλιώς "γιατί είσαι ηλίθιο πρόβατο".




    Οι διαφημίσεις, με βάση την κουλτούρα του κοινού, χωρίζονται σε:

  • Αστείες διαφημίσεις
  • Σοβαρές διαφημίσεις
  • Αδιάφορες διαφημίσεις και
  • Θα σπάσω την τηλεόραση


    Όλοι μας έχουμε "προσωπικό γούστο" αλλά η αλήθεια είναι ότι οι ιδιαίτερες προτιμήσεις μας είναι τόσο "ιδιαίτερες" όσο είναι η Μενεγάκη καθηγήτρια στο Χάρβαρντ και ο Άδωνις σοβαρή πολιτική φιγούρα.

   Ας πάρουμε μια φοβερή διαφήμιση, όπως είναι ο Ελευθερίου στο Pizzeti, που τονε βλέπεις στο γυαλί με τραγιασκάκι, κομποσκοίνια και φανελάκι τίγκα στη λίγδα και νομίζεις πως είναι ο νόθος γιος του Ντενίρο στο Νονό, να σου μιλάει τέλεια Engliano.
Με το που λέει "μπονασέρα", σύσσωμη η Ελλάδα του απαντάει "μπονασέραααααα" λες και πάσχουμε από μαζική παράκρουση και μιλάμε στην τηλεόραση.
Γιατί;
Γιατί έτσι...
Δεν έχει ερμηνεία.
Ήταν μια διαφήμιση τόσο τέλεια που ο μοναδικός άνθρωπος που δεν του άρεσε γύρισαν πίσω το χρόνο και ο πατέρας του τον πέταξε πάνω στα βυζιά της μάνας του μαζί με το υπόλοιπο πουτσο-μιλκσέικ.

Πάμε άλλο.
Οι διαφημίσεις με τα αναψυκτικά Βίκος που τα δύο γερόντια χαβαλεδιάζουν.
Βρες μου ένα μαλάκα κάτω των 60 που δεν γέλασε με το "lol ε;!;!;!" και θα σου δείξω ένα καταθλιπτικό στοχαστή που αυνανίζεται πάνω στο βιολοντσέλο του διαβάζοντας Μπρεχτ.


Και πάμε στο προκείμενο, για να δείτε ότι είστε στο μαντρί και φοράτε καμπανάκι Dolce e Koudouna. Προβατάρες του κερατά και ελιτιστές αγροτινέιτζερ.

   Πρόσφατα είδατε την καινούρια σειρά διαφημίσεων του Jumbo με το Φουσκωτό και τις λαμπάδες.
Τα λογοπαίγνια που έκανε ήταν τουλάχιστον επικά, αλλά ο κάφρος ο Έλληνας κόλλησε στο "με κράζεις-με θαυμάζεις" στραβώνοντας τα μούτρα του λες και έφαγε ένα κάμπο λεμόνια.

   Πόσα tweets δεν είδα να λένε με έπαρση ότι μετά απ' αυτό θα αγοράζουν παιχνίδια απ' το Μουστάκα, λες και κάνουν εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα.....τόσο μαλάκες.

   Ξέρεις τι είναι καταρχήν αυτό το "με κράζεις-μεθαυμάζεις"

Είναι αυτή η ανήλικη ανθυποπαρθένα,
 αυτός ο χαζοχίψτερ-παραλίγο θύμα bullying που προβάλλει αμφιλεγόμενο σεξουαλικό προσανατολισμό,
  ο βουτυρόφατσας του Γυμνασίου Ναρούτο
 καθώς και αυτές εδώ οι γαλότσες που παρόλο το φτύσιμο εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ψιχαλίζει

    Όλα λοιπόν αυτά τα μιάσματα ανήκουν στην κατηγορία των attention-whores, αλλά χωρίς το ειδικό βάρος ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν με άνεση το μπλαζέ και το σνομπ. Και τι αναγκάζονται να κάνουν; Να καταφεύγουν σε κατινίστικα κλισέ και new-age mantras που τα σιγοψυθιρίζουν σε κάθε λεκτική τάπα που τρώνε, τόσο χαμηλού επιπέδου που το υπόγειό μου τους ζήτησε πνευματικά δικαιώματα.

Αυτούς λοιπόν τους χαζούς κράζει και μάλιστα στα μούτρα ο Μήτσος ο Μπράτσας με τις λαμπάδες.




 #cyberbullying





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μην ντρέπεσαι, γράψε τη μαλακία σου