Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

FACEPSALM 5- ΨΟΦΟΣ ΣΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ







   Κοιτάξτε αυτόν τον τύπο πολύ καλά, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι η επιτομή του πιο δυνατού ντιρέκτ που μπορεί να ρίξει η νέα επιστήμη στα μούτρα του σκοταδισμού και της προκατάληψης.

    Αυτός λοιπόν ο τύπος ονομάζεται Matt Taylor και είναι ένας από τους υπεύθυνους επιστήμονες της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας, για της προσεδάφιση της διαστημικής ακάτου Rosetta πάνω σε έναν κομήτη....χμμμμ....όχι αρκετά εντυπωσιακό.
   Ας το φτιάξω λίγο: αυτός ο τύπος ήταν ανάμεσα στους υπευθύνους ώστε η διαστημική άκατος Rosetta, που κυνηγούσε με μαθηματική ακρίβεια έναν κομήτη που κινείται με χιλιάδες χιλιόμετρα την ώρα μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και που μπορούσε από μια μαλακία είτε να μην τον ακουμπήσει ποτέ, είτε να συντριβεί απάνω του, καταστρέφοντας μια για πάντα μια αποστολή που κόστισε εκατομύρια, ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΙΜΏΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ, φτάνοντας μέσα στο βαρυντικό πεδίο του κομήτη, η Rosetta απελευθέρωσε το διαστημικό ρομπότ Philae ΝΑ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΤΕΙ πάνω του και το οποίο θα κάνει αναλύσεις και θα πάρει δείγματα από τον κομήτη. Και θα το δώσω και λίγο διαφορετικά: για να προσεδαφίσουμε μια διαστημική άκατο στη Σελήνη, που επίσης κινείται με αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα την ώρα, αλλά όχι τόσο ηλιγγιωδώς όσο ένας κομήτης, χρειαζόμαστε απλά μερικές μέρες....αυτό...

   Για να ξαναγυρίσουμε στον φίλο μας, τον επιστήμονα dr Matt Taylor και ας πούμε μερικά πράγματα. Ο τύπος αυτός είναι 42 χρονών, σύζυγος, πατέρας 2 μικρών παιδιών και γιος οικοδόμου. Είναι απο την Αγγλία και διαμένει με την οικογένειά του στην Ολλανδία. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και στο Imperial College London και πήρε το PhD του στη μελέτη διαστημικού πλάσματος (πλάσμα, στην φυσική ονομάζεται μία από τις μορφές που παίρνει η ύλη ανάλογα με τη θερμοκρασία της, κατά συνέπεια έχουμε Στερεό, Υγρό, Αέριο, Πλάσμα....).
   Δουλεύει στην Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία από το 2005 και του ανέθεσαν ανώτατη επιστημονική θέση στην αποστολή Rosetta το 2013.
   Από νωρίς στη ζωή του, ο Matt δεν φαινόταν σαν ο μέσος επιστήμονας που βλέπεις στα ντοκυμαντέρ: Μούσια, τατουάζ, έξαλλα ρούχα (όχι σε φάση φερμουάρ στη ρώγα και αντρικό ντεκολτέ έλληνα κλαρίνου), βερμούδες. Και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ένα όμορφο γαμημένο χαμόγελο στα χείλη του. Δεν προκαλούσε κανέναν με τη συμπεριφορά του, αλλά όμως φαίνεται πως τα καθωσπρέπει μουνόπανα της επιστημονικής κοινότητας ενοχλούνταν που ένας ανώτερος ιεραρχικά επιστήμονας δεν ήταν χαρτογιακάς σαν την πάρτη τους.
   Και όταν τελικά κατάφεραν και το πρόσεδάφισαν το γαμήδι πάνω στο κομήτη τότε ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί. Ο ίδιος ο Matt είχε υποσχεθεί ότι αν τα κατάφερναν τότε θα πήγαινε να χτυπούσε άλλο ένα τατού στο πόδι του με τη Rosetta πάνω στον κομήτη



.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ



και δυστυχώς, ενώ κάναμε ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα.....


....κάτω στη Γη αντί να εστιάσουμε στο πως αυτός ο άνθρωπος με το επιτελείο του κατάφερε και το έκανε και τι μπορούμε να βρούμε πάνω στον κομήτη (στοιχεία για το πως σχηματίστηκε το ηλιακό σύστημα, ύπαρξη νερού και το πως η πτώση κομητών έφεραν νερό στη Γη, ύπαρξη οργανικών μορίων που μπορεί να ευθύνονται για την δημιουργία ζωής στη Γη), μερικά αρχίδια αποφάσισαν να εστιάσουν σε αυτό που φορούσε



 
 αυτό ήταν το πουκαμισάκι που φορούσε κατά τη διάρκεια της ιστορικής συνέντευξης και το οποίο του το έφτιαξε μια φίλη του (ναι μαλάκες, γυναίκα του το έφτιαξε) και το οποίο απεικονίζει γκόμενες με εσώρουχα και τέτοια. Ο τύπος ήθελε να πανηγυρίσει. Να δώσει το μήνυμα ότι η επιστήμη είναι Rock 'n' Roll ρε μουνιά. Ότι δεν χρειάζεται να είσαι μια ζωή κουστουμαρισμένος για να είσαι επιστήμονας, αλλά μπορείς να μείνεις ο εαυτός σου και να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Να αποδείξεις στον κόσμο ότι πρέπει να απενοχοποιήσει επιτέλους τα τατουάζ και το ντύσιμο (μέχρι ενός σημείου φυσικά, γιατί δεν γίνεται στο όνομα του φοράω ότι γουστάρω να κυκλοφορείς με μπλουζάκι Sieg Heil και το Hitler απάνω). Έδωσε το μήνυμα ότι πρέπει να εστιάσουμε πάνω στον άνθρωπο.....'νταξ' μπορεί να μην ήθελε κι όλας να περάσει κανένα μήνυμα, αλλά gaddemit, ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες μέρες της ζωής του και είχε κάθε γαμημένο δικαίωμα να βγει να πανηγυρίσει. Είπε μάλιστα "(η αποστολή Rosetta) ήταν σέξυ, αλλά δεν ήταν εύκολη"!!!! Μαλάκα!!!! Έτσι χτίζονται οι μύθοι και έτσι μαθαίνει ο κόσμος να αγαπά την επιστήμη, γιατί οι άθλοι είναι ρε πούστη μου ροκεντρόλ!!!!
....και τότε ξεκίνησε ο όλεθρος. 

1. Πρώτες οι γυναίκες επιστήμονες της ίδιας του της ομάδας είπαν "δεν με νοιάζει αν προσεδάφισες ένα διαστημόπλοιο, με νοιάζει που φοράς αυτή τη μπλούζα που με προσβάλει σαν γυναίκα", "δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε εμείς οι γυναίκες επιστήμονες μέσα στις αίθουσες τις ESA χωρίς να ακούμε σεξιστικά σχόλια και αυτός ο τύπος δίνει πάτημα για περεταίρω σεξισμό", "αποτρέπει τις γυναίκες από το να σπουδάσουν επιστήμες με αυτό το μπλουζάκι".

2. Οι ίδιοι του οι συνάδελφοι: "τόσα χρόνια επιστήμονας και πάντα ντύνομαι σωστά", "προσεδαφισζόμαστε σε έναν κομήτη και ένας περίεργος πρέπει να μας χαλάσει το κλίμα, να ζητήσει άμεσα συγνώμη".

3. Οι ακραίες ταλιμπανοφεμινίστριες, γνωστές και ως feminazi, απαίτησαν την κεφαλή του επί πίνακι και μια δημόσια συγνώμη, αφού πρώτα αλλάξει το μπλουζάκι του. Επιτέθηκαν εναντίον του σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο διαδίκτυο και μάλιστα πολύ άμεσα.

4. Οι νορμαλ φεμινίστριες που είναι όντως υπέρ της ισότητας των δύο φύλων και μάχονται για τα δικαιώματα και τις αδικίες που γίνονται ενάντια στις γυναίκες με τα ορθά μέσα ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΙΣ FEMINAZI. Καμία γαμιώλα "ορθή" φεμινίστρια σαν συλλογικό όργανο/σωματίο/οργανισμός δεν προσπάθησε να ζητήσει συγνώμη για τις μαλακισμένες.

και 5. και χειρότερο...η ίδια η ESA (η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία) δεν προστάτεψε τον επικεφαλής της επιστήμονα από τις ορδές των ηλιθίων και το μπάχαλο που προέκυψε....


Να πω ένα μεγάλο ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ-ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ σε όλους τους παραπάνω;;; Ναι, θα το πω.

Ο Matt, δεν περίμενε ότι θα γινόταν τόσος σάλος για το μπλουζάκι του τη στιγμή που όλος ο κόσμος θα έπρεπε να επικεντρωθεί σε πράγματα πιο ουσιώδη. Έπεσαν απάνω του όλοι οι "φίλοι" και "συνάδελφοι" "επιστήμονες" και του γάμησαν την ψυχολογία. Ο άνθρωπος, ράκος τελικά από όσα συνέβησαν, άλλαξε μπλουζάκι και με δάκρυα στα μάτια βγήκε στις τηλεοράσεις, φανερά σοκαρισμένος για να ζητήσει συγνώμη για το "ατόπημά του". 





 δες εδώ ρε μαλάκα τον άνθρωπο, τελείως καταβεβλημένο να ζητάει συγνώμη και ότι δεν ήξερε ότι το "λάθος" του θα ενοχλούσε τόσο πολύ κόσμο. Μαλάκα μου 'ρχεται να κλαίω γαμώ τη μπαναγία τους. Και από δίπλα έχεις ένα αυτάρεσκο μουνί να τον "συμπονά" και να του δείχνει ότι αυτό που κάνει είναι το σωστό και το καλό.


Μαλάκα....πάει, δεν υπάρχει έλεος για το είδος μας...
Είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε τα πικπάκια του Σύμπαντος. Τα μαλακισμένα της Ύπαρξης και της Ζωής...Δεν μας αξίζει να έχουμε ούτε επιστήμες, ούτε τίποτα.

Αν ένα μάτσο ηλίθιες feminazi, με τη συνδρομή αρριβιστών επιστημόνων που θα σκότωναν τη μάνα τους σε ένα επικό ολοκαύτωμα προκειμένου να αποκτήσουν τη θέση του, καταφέρνουν να προβάλλουν τόσο ηλίθιες θέσεις, τη στιγμή που έπρεπε να προχωράμε και να κατακτούμε πλανήτες γιατί αυτός εδώ ετοιμάζεται να μας χέσει έτσι όπως τον καταντήσαμε, τότε δεν....δεν ρε μαλάκες...ΔΕΝ.

 Λοιπόν, αρκετά με τους φεμινισμούς και τις μαλακίες, έτσι.
Και θέλετε να σας πω κάτι; Οι γαμημένες οι φεμινίστριες κάνουν πορείες στους δρόμους ντυμένες βίζιτες και κρατώντας πλακάτ "θα ντυνόμαστε όπως γουστάρουμε και να μην τολμήσετε να μας θεωρήσετε σεξουαλικά αντικείμενα", δηλαδή οι ηλίθιες είναι τέρμα ηλίθιες, αλλά ας πούμε οκ. Αυτός που θέλησε να ντυθεί όπως ήθελε, τι διαφορετικό έχει από εσας ρε μαλακισμένα.
   Τι; Θέλετε ίση και δίκαια μεταχείριση. Γαμημένες, να πάτε στρατό. Πουτάνες, όταν διαλέγετε σε τι σχολή θα φοιτήσετε πως γίνεται οι φιλολογικές να είναι πίτα στο μουνί και οι θετικές να μην παίρνουν ούτε τζούρα από περίοδο; Πως θα γίνεται επιστήμονες αν εσείς δεν θέλετε να γίνετε απιστήμονες;
   Λέτε ότι σας φερόμαστε σαν αντικείμενα σεξ και σας χλευάζουμε και σας λέμε πουτάνες. Όχι ηλίθια. Έτσι θα σε πει μόνο ένα ακαλιέργητο πρωτόζωο με σεξουαλική ικανότητα να προσελκύσει θυληκό ίση με αποτυχημένος βιασμός. Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν θα σε υποτιμήσει ΕΑΝ ΕΣΥ δεν του έχεις δώσει λαβή για κάτι τέτοιο. Ζούμε σε μια γαμημένη ζούγκλα και όλοι θέλουν να κάνουν την εργασία τους. Αν εσύ τους γαμάς τη μέρα, είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα, ναι, θα ακούσεις κάθε καντήλι ειπωμένο.


Τέλος, ένα μεγάλο RE-SPE-CT στον Matt Taylor και η ιδέα που έχει πέσει τελευταία είναι να τον υποστηρίξουμε φορώντας όλοι το ίδιο μπλουζάκι που φόρεσε τότε. Μάγκες, αλήθεια, αν το βρείτε, κρατήστε μου ένα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μην ντρέπεσαι, γράψε τη μαλακία σου