Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

3 GAME OF THRONES-ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ




Γκαλημέρες από ένα συναχωμένο Χωστήρα.
Προειδοποιώ ότι το άρθρο αυτό θα είναι μακρύ, γι' αυτό ψήστε καφέ, στρίψτε τσιγάρο και καθίστε μπροστά από το πισί.

  Αυτό είναι το τρίτο μέρος της πολυαναμενόμενης σειράς άρθρων. Στα πρώτα δύο μέρη είχαμε κάνει μια εισαγωγή στους χαρακτήρες και στις καταστάσεις. Σε αυτό το μέρος θα το πάω επεισόδιο-επεισόδιο. Τυχούσες ομοιότητες με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα δεν είναι τυχαίες, αλλά μπήκαν επίτηδες για να δεις καμιά φορά πόσο μαλάκας είναι ο άλλος.....

Ep. 1: Valar Dohaeris

Το επεισόδιο ξεκινάει με τον χαζό, αλλά καβλιάρη φίλο του Τζον Σνόου, τον Σάμγουελ να βγαίνει μέσα απ' τα χιόνια μετά από μια επικοτραγική μάχη της Νυχτερινής Φρουράς ενάντια στα λευκά, γαλανομάτικα ζόμπι. Ο Σαμ χωρίς να το πάρει χαμπάρι, δέχεται επίθεση στα ξαφνικά από ένα ζόμπι, αλλά για -ακόμη μία φορά- σώζεται, χάρη στην ξαφνική επέμβαση του μοναδικού άσπρου λύκου σε όλο το έργο, που δεν θυμάμαι πως τον λένε, γι' αυτό θα τον λέω Έμινεμ.
   Ο Τζων Σνόου -που πλέον δεν είναι αιχμάλωτος της Υγρή....της Υγκρίττ, οδηγείται από του Άγριους στον καταυλισμό τους, όπου και συναντάει τον "βασιλιά" τους, τον....πώς το λένε το μπούστη...κάτι σαν Ρομά...Ρομάνς Ράιντερ (κάτι τέλοσπάντον που θυμίζει τσιγγάνο πορνοστάρ) και εκεί ο Τζων του δηλώνει ευθαρσώς ότι θέλει να γίνει κι αυτός Άγριος και να πολεμήσει τα μοβόρα, αλλά σέξυ, γαλανομάτικα ζόμπι. Με τα πολλά τον πείθει. Απαρνιέται τη Νυχτερινή Φρουρά (μάλλον γιατί τον είχανε για Δεκανέα Αλλαγής) και τον ετοιμάζει για να πάνε να καταλάβουνε το Βόρειο Τείχος. 



Τζων δεν υπάρχει θεραπεία για την πιτυρίδα



   Στο Γουέστερος, μετά τη νίκη των δυνάμεων του Τζόφφρυ και του Τύριον και του Τάιγουιν ενάντια στην εισβολή του Στάθη Μπαράθεον, ο Τάιγουιν ξαναγίνεται "Χέρι" και αποκληρώνει τον Τύριον. Ο Τύριον, σαν γνωστή κλαψομούνα, σοκάρεται από την απόφαση του πατέρα του και αρχίζει τα τζιριμάτζουλα σαν γκομενίτσα, αλλά ο Τάιγουιν είναι ανένδοτος.
Στο μεταξύ, η Μάρτζορυ η Καβλοπαρθένα, που πρόκειται να παντρευτεί τον Τζόφφρυ, πηγαίνει και ανακουφίζει τους φτωχούς της πόλης, μετά τη μάχη, με φαγητά και τέθοια για να δείξει ότι είναι πασόκ και κοντά στο λαό. Αυτό το βλέπει ο ίδιος ο Τζόφφρυς και το μαθαίνει και η μάνα του, η Σέρσεϋ και την καλούν για δείπνο. Εκεί η Σέρσεϋ της λέει να αφήσει τις μαλακίες και ότι ο λαός θέλει φόβο, αλλά η Μάρτζορυ, με τη Δύναμη του Φεγγαριού της λέει ότι ο Τζόφφρυς πρέπει να γίνει αγαπητός, αλλιώς θα του πετάνε πεπόνια και θα του ζωγραφίζουν πούτσες στις βασιλικές εξώπορτες του παλατιού. Στο άκουσμα του ανάρμοστου γκράφιττι, ο Τζόφφρυς παίρνει το μέρος της αρραβωνιαστικιάς του, γεγονός που φέρνει τη Σέρσεϋ σε σημείο θέλει να αφ'ησει το γιο της χήρο πριν το γάμο.
Μετά, η έταιρη παρθένα της σειράς, η Σάνσα κάθεται στο λιμάνι και ψωλοαρμενίζει με την Σάε, τη γκόμενα του Τύριου και προσωπική της δουλάρα, όταν ο Πίτερ Πέηλις ο Κωλοδάχτυλος την προσεγγίζει και της βάζει στο μυαλό την ιδέα να αποδράσει από τα Γουέστερος με το καράβι του. Η Σάνσα, που πλέον είναι κάπου ανάμεσα στη σχιζοφρένεια από το εκφοβιστικό καβλί που της ρίχνει ο Τζόφφρυ και στις Τάσεις Αυτοκτονίας της Άννα Σβήσει, αρνείται την πρόταση για απόδραση, αλλά....όχι και να πούμε ότι την αρνήθηκε και πολύ ένθερμα....το σκέφτεται το κορίτσι.


έχω κι ένα αυθαίρετο στα Κιούρκα αλλά είναι ακόμα στα μπετά




   Ο Στάθης Μπαράθεον γυρίζει πατσαβουριασμένος στο Ντράγκονστόουν και κάθεται μαζί με την πόρνη τη Μελισσάντρε. Ενιότε του δείχνει τα βυζιά της και νιώθει χαρούμενος. Μια μέρα σκάει από το πουθενά ο Σερ Ντάβος, ο Ιππότης Πουλάωκρεμμύδιαπάρεπάρεεεε και δεξί χέρι του Στάθη, του λέει ότι η πουτάνα φταίει που χάσανε, η πουτάνα το αρνείται και τότε αυτός βγάζει το σουγιά να τηνε κάνει πανσέτες, αλλά τον τσακώνουν οι φρουροί. Στην επόμενη σκηνή τον βρίσκουμε να παίζει το "κελί 33" με τις αλυσίδες στα πόδια. 
  Σειρά έχει ο ΡόμποΣταρκκ που βρίσκεται με το στρατό του σε κάτι λιβάδια, αποκαμωμένοι που δεν βρίσκουνε οχτρούς να γδικιωθούνε. Ο Ρόμπο βρίσκει παρηγοριά στα σφιχτά βυζιά της γυναίκας του που του φέρνουν ευφορία. Κάποια στιγμή αποφασίζει να κάνει επίθεση στο βασικό οχυρό των Λάννιστερ, αλλά το βρίσκει άδειο από Λάννιστερ, αλλά γεμάτο νεκρούς. Ο Ρόμπο ξαναβρίσκει παρηγοριά στα σφιχτά βυζιά της γυναίκας του που τώρα είναι έγκυοςόχιγιαπολύ.
   Η Ντενέρυς, το Δρακοmilf, η Καλίσι του Ντρόγκο, η Καταιγιδογεννημένη, Βασίλισσα του Καρνάβαλου, η Βαλλυριανη, η Άκαυτη, η Πριγκίπισσα της Ξανθιάς Βαφης, η Πρώτα Νύφη-Μετά Χηρα και άλλα τόσα βουλοπλέει με όσους οπαδούς της έμειναν από τις παλιές μέρες με τον Ντρόγκο, τον Φουσκωτό Παπαστρούμφ, ψάχνοντας να βρει στρατό για να καταλάβει τα Γουέστερος. Δεξί της χέρι ο σερ φρενΤζόουντ που της λέει να πάει να αγοράσει κάτι γαμάτους στρατιώτες, τους Άσπιλους. Όμως η Ντενέρυς, σαν σωστή Λενινίστρια και Τροτσκική, αρνείται τέτοιους στρατιώτες διότι είναι σκλάβοι σε ένα σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Όμως ο φρενΤζόουντ της λέει "καλά, πάμε να τους δεις πρώτα και πες μου μετά". Πάνε και συναντάνε το σιχαμερό σκουλήκι της πλουτοκρατίας που εμπορεύεται αυτούς τους δούλους-στρατιώτες ο οποίος όμως τη σνομπάρει συνέχεια λέγοντάς της ότι ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός δεν πέτυχε ούτε στην Κούβα και τη λούζει με ένα κάρο βρισιές. Μεσολαβεί μια μεταφράστρια, η οποία όμως παραλείπει τις βρισιές και λέει μόνο για την αποτυχία του Λενινιστικού Οράματος. Η Ντενέρυς σκέφτεται να του γαμήσει καμιά παναγία έτσι για να συγχωρεθούν τα πεθαμένα του Φλωράκη, αλλά το ξανασκέφτεται γιατί έχει ένα πιο πονηρό κόλπο στο μυαλό της. Ακολουθεί μια ακίνδυνη βόλτα στην πόλη που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή και εκεί συναντούν τον πρώην σωματοφύλακα του νεκρού βασιλιά Ρόμπα Μπαράθεον, τον σερ Πάκισταν που της ορκίζεται πίστη και αφοσίωση. Ακολουθεί τιμητική παρέλαση στο Κρεμλίνο.

Kinder surprise- Game of Thrones edition










Ep. 2: Dark Wings, Dark Words

  Ο Τζων Σνόουν είναι πλέον μέλος των Αγρίων που κατευθύνονται προς το Τείχος. Ο αρχηγός τους, ο Βρωμάν Ράιντερ, του εξηγεί ότι οι φυλές των Αγρίων μόνιασαν επειδή τους είπε ο τσιγγάνος πορνοστάρ ότι θα πεθάνουν αν δεν φύγουν. Κάποια στιγμή που λες, κατασκηνώνουν για το βράδυ για να φάνε μια μπουκιά φαΐ. Εκεί σ' ένα δέντρο είναι ένα πρεζάκι που έχει γουρλώσει τα μάτια και οι κόρες των ματιών του δεν φαίνονται. Ο Τζων τους λέει "που πάτε ρε με το πρεζάκι;" και όλοι μαζί του εξηγούν ότι δεν παίρνει χάπια και δεν σουτάρει, αλλά είναι ένα είδος ηδονοβλεψία που μπαίνει μέσα στο μυαλό των ζώων και τα κατευθύνει εκεί θέλει και βλέπει ποιοι γαμιούνται. Οι Άγριοι το έμαθαν αυτό και για να μην τον σαπίσουν στο ξύλο, τον βάζουν να μπαίνει μέσα στο πουλί που κάνει από πάνω τους βόλτες και να ανιχνεύει το δρόμο τους. Ο Τζων εντυπωσιάζεται και το σημειώνει στο ημερολόγιό του.


πω 'να μουνί




   Ο διοικητής του Τείχους, Τζορ Μόρμοντ, μαζί με λίγους επιζώντες κατευθύνονται τρισάθλιοι από την πούτσα που έφαγαν, προς το Τείχος. Ο Σαμ είναι χοντρός και δεν μπορεί να προχωρήσει, οι υπόλοιποι επιμένουν να τον αφήσουν, αλλά ο Τζορ έχει αισθήματα και δεν τον αφήνει.
  Ο Μπραν Σταρκκ, μαζί με τη συμμορία του, τον αδερφό του το Ρίκον, την Άγρια Όσα, τον Χόντορ και τα δύο λυκόσκυλα που τα ονόματά τους θυμίζουν βοηθές πίπας σε τσόντα του 90' (Summer και Shaggydog) πάνε κι αυτοί προς το τείχος κυνηγημένοι από τον Θείο Γκρέιτζοϋ που τους πρόδωσε και τους κυνήγησε. Σε κάποια φάση, ο Μπραν βλέπει στον ύπνο του πάλι το κοράκι με τα τρία μάτια και πάει να το σκοτώσει, αλλά ένα αγόρι του λέει ότι δεν μπορεί να το σκοτώσει γιατί το κοράκι είναι ο ίδιος ο Μπραν και δεν το σκοτώνει. Η Όσα του λέει να σταματήσει να τρώει μήλα το βράδυ πριν κοιμηθεί. Το ίδιο βράδυ, το αγόρι που είδε στον ύπνο του εμφανίζεται ζωντανό μπροστά τους μαζί με την αδερφή του και μετά από ένα πολιτισμένο διάλογο που κράτησε τρεις απειλές κατά της ζωής τριών διαφορετικών πρωταγωνιστών, έγιναν σύμμαχοι και φίλοι. Στη συνέχεια, το αγόρι που ονομάζεται Τζουτζές ή κάπως έτσι, συζητά με τον Μπραν και του εξηγεί ότι όπως κι αυτός, έτσι και ο Μπραν είναι Ηδονοβλεψίες που καταλαμβάνουν μαγικά ένα ζώο και πηγαίνουν ανενόχλητοι τα βράδια να βλέπουν τον κόσμο να γαμιέται. Ο Μπραν σοκάρεται, αφενός γιατί είναι πολύ μικρός για να τον παίζει και αφ' εταίρου είναι παράλυτος από τη μέση και κάτω οπότε είναι άχρηστος. Ο Τζουτζές τον καθησυχάζει λέγοντάς του ότι ο πούτσος δεν σχετίζεται με την σπονδυλική στήλη και ότι μπορεί να έχει κάβλες άφοβα. Ααααα....κάπου ενδιάμεσα μίλησαν και λίγο για το πως μπαίνεις στο ζώο, αλλά και ότι είναι και λίγο Ονειρομάντης
   Στο μεταξύ, ο Θείος Γκρέυτζόυ είναι αιχμάλωτος κάποιου που δεν ξέρει ποιος είναι ούτε ποια παράταξη υποστηρίζει. Βρίσκεται σε ένα κελί αλυσοδεμένος πάνω σε ένα ξύλινο "Χ". Συχνά-πυκνά έρχονται κάτι φρουροί που είναι ντυμένοι Σέξυ Μένγκελε και του κάνουν σαδιστικά μαρτύρια, όπως κόψιμο των νυχιών και καθάρισμα ανάμεσα στα ποδοδάχτυλα και όταν λέω "κόψιμο νυχιών" εννοώ από τον πάτο και όταν λέω "καθάρισμα ανάμεσα στα ποδοδάχτυλα" εννοώ με το σφυρί. Για καλή του τύχη, έρχεται κρυφά ένας σκλάβος και του λέει ότι εκτελεί εντολές της αδερφής του και θα τον βοηθήσει να δραπετεύσει.
   Στο Κινγκλάντινγκς, η Σέρσεϋ ρουφιανεύει στο γιο της τη μέλλουσα νύφη της ότι κάνει αγαθοεργίες για να φαίνεται μόνο αυτή καλή στον κόσμο, αλλά ο Τζόφφρυς τη στέλνει να παίξει στις 7 θανάσιμες πεθερές με την Αχώνευτη από το Κάτω Παρτάλι
   Στις βασιλικές κάμαρες η Σάε λέει στη Σάνσα ότι ο Πίτερ ο Κωλοδάχτυλος είναι πονηρός και ότι με αυτό το "σχέδιο απόδρασης" προσπαθεί να βρει τρόπο να την πηδήξει, αλλά η απάντηση της Σάνσας "άαααντε ρε μαλάκα που θέλει να με πηδήξει, αυτός μου ρίχνει πεντακόσια χρόνια. Εγώ πιστεύω ότι το κάνει από την καλή του την καρδιά επειδή είναι φίλος της μάνας μου. Κατά βάθος είναι καλός άνθρωπος" την βάζει στη θέση της (γενικά οι περισσότερες παρθένες είναι λίγο αγαθομούνες, αλλά αυτή το τερμάτισε).
  Μετά έρχεται ο σερ Λόρας (δεν είμαι γκέυς, αλλά θα του τον έδινα άνετα και με ρουφηχτό φιλί στα μούτρα με γλώσσα) συνοδεύει τη Σάνσα και την συστήνει στη γιαγιά του -που μοιάζει με καλόκαρδο βαμπίρ- και φεύγει. Εκεί στους κήπους κάθεται η Σάνσα και λέει στη γιαγια-Ολέννα Ταϊρέλ όλα τα βάσανα που έχει περάσει από τον Τζόφφρυ (ένα πονεμένο μπουζουκάκι ακούγεται στο βάθος) και φοβάται μήπως η γιαγιά ακυρώσει το γάμο της εγγονής της με τον βασιλιά και αναγκαστεί να τον παντρευτεί η Σάνσα, αλλά αυτή την καθησυχάζει λέγοντας της ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει γιατί έχει σκοπό να κάνει την εγγονή της βασίλισσα, έχουνε σφάξει ηδη τα αρνιά και υποχρεώθηκαν στους συμπεθέρους και είναι ντροπή να τον ακυρώσουν...τι θα πει κι ο κόσμος;
Λόρας δεν έφαγα τζατζίκι



   Ακολουθεί μία σκηνή όπου ανάμεσα σε κάτι τσιμπούκια θε-ι-κά που κάνει η Σάε στον Τύριον, αυτός πείθεται να προσέχει τη Σάνσα αλλά να μην την πηδήξει. Ο πούτσος γνέφει στο μουνί "Γεννηθείτω το θέλημά σου". 
   Σε παραδιπλανή κάμαρα, ο Τζέφφρυς ανακρίνει τη Μάρτζερυ επειδή ήταν παντρεμένη με τον μακαρίτη το Ρένλυ και ότι πηδήχτηκε μαζί του, αλλά αυτή του απαντά "βρε χαζούλη, ο Ρένλυ ήταν κωλομπίνα, να σου πει ο αδερφός μου ο Λόρας ιστορίες να πάθεις σοκ!! Άσ' τον αυτόν και έλα να μιλήσουμε για μας!!!....Καλέ....καλέ τι μεγάλη βαλλίστρα που έχεις!!!!" Και έτσι ο Τζόφφρυς την άφησε να του πιάσει τη βαλλίστρα και της έδειξε πως τη χειρίζονται.
   Στο στρατόπεδο του ΡόμποΣταρκ έρχονται άσχημα μαντάτα: ο παππούς του και πατέρας της μάνας του πέθανε (για περιουσία δεν ξέρουμε) και δεύτερον, ο Θείος Γκρέιτζοϋ έβαλε φωτιά και έκαψε όλο το Γουίντερφελ σκοτώνοντας όλους τους κατοίκους. Αγνοούμενα είναι και τα δυο του αδέρφια. Η μάνα Στάρκαινα ξεσπάει σε λυγμούς και λέει κάτι που μόνο χάρη στις γενναίες προσπάθειες των υποτιτλιστών καταλάβαμε. Τα νέα κάνουν το Ρομπ πουτάνα. Βάζει το δεξί του χέρι αρχηγό στα στρατεύματα και ετοιμάζεται να αναχωρήσει. Εκεί, ένας άλλος αρχιστράτηγός του του λέει να κάτσει στ΄ αυγά του και να συνεχίσει γιατί ήδη φαίνεται μαλάκας που κάηκε το κάστρο του και που παντρεύτηκε μια γυναίκα άλλη εκτός από αυτή που έπρεπε να παντρευτεί που ο μπαμπάς της έχει μεγάλο στρατό και μπλα-μπλα-μπλα. Και μετά μπλα-μπλα.μπλα η μαμά Στάρκαινα μιλάει με τη γυναίκα του ΡομποΣτάρκ κλαίνε μαζί.
βάζεις μισό δάχτυλο μέσα και χαϊδεύεις απαλά τον προστάτη


    Όχι μακριά βρίσκεται η πιο ηλίθια Σταρκ απ' όλες (πιο μαλακισμένη κι απ' τη μάνα της-πιο χαζομούνα κι απ' την αδερφή της), η Άρια και περπατάει με τον Γκέντρυ και το Όρθιο Χάμπουργκερ για να πάνε προς το κάστρο του παππού της που δεν ξέρει πως πέθανε. Εκεί τους αποκαλύπτει ότι γλύτωσαν επειδή τους έσωσε ο Γιάκεν Χ'γκαρ (ο "βαλάρ μοργκούλις" μωρέ) που σκότωσε δύο φρουρούς που του υπέδειξε η Άρια. Ο Γκέντρυ της λέει "καλά είσαι ηλίθια κορίτσι μου; Θα μπορούσες να του πεις να σκοτώσει τον Τάιγουιν ή τον Τζόφφρυ και να λήξει εκεί ο πόλεμος". Η Άρια όμως ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, αντί να βγάλει το σκασμό και να παραδεχτεί ότι το μυαλό της είναι ρεβυθόσουπα, προσπάθησε να τον αντικρούσει, νιώθοντας μάλιστα και προδομένη από τα λόγια του. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΓΑΜΗΣΟΥ. Εκεί λοιπόν, ανάμεσα στα δικά τους και στα δικά μου γαμώσταυρα, συναντάνε τυχαία το Σύλλογο Φίλων Χαϊλάντερ, του οποίου ο αρχηγός κατάλαβε αμέσως ότι τα τρία αυτά άτομα ήταν τα πιο ηλίθια από όλο το cast του game of thrones. Τα παίρνουν λοιπόν με το ζόρι και πάνε να τα ταΐσουν σε ένα κοντινό χάνι. Εκεί συστήνονται και ανακαλύπτουν ότι δεν είναι εχθροί. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα ο Γαμάω....ο Σαντόρ Κλεγκέυν-το Κυνηγόσκυλο και τα αίματα ανάβουν.



   Στο δρόμο για το Κίνγκλάντινγκ βρίσκουμε τη Μπριάμ (η ξανθιά βουνό με κούρεμα "καπελάκι") να έχει δεμένο τον Τζέιμι Λάννιστερ και να τον οδηγεί για να τον ανταλλάξει με τις κόρες της Στάρκαινας. Καλός μαλάκας και ο Τζέιμι, αρχίζει να κοροϊδεύει τη σεξουαλική ζωή του πρώην αφεντικού της, του Ρένλυ Μπαράθιον που όπως είπαμε τον τρώει τον κολιό. Μετά αρχίζει να κοροϊδεύει την ίδια που ήταν ερωτευμένη μαζί του ενώ ο κόσμος το 'χε τούμπανο, αλλά μετά της λέει ότι μπορεί και να της καθότανε επειδή έμοιαζε πιο πολύ με Γερμανό ποδοσφαιριστή παρά με πεντάμορφη παρθένα. Η Μπριάμ καταπίνει τις προσβολές. Σε κάποια φάση βλέπουνε ένα αγρότη. Ο Τζέιμι λέει να τον σκοτώσουνε, η Μπριάμ διαφωνεί.......μαλάκα Μπριάμ......Στο επόμενο γεφυράκι ο Τζέιμι βρίσκει την ευκαιρία να κλέψει το ένα σπαθί της Μπριάμ και να απελευθερωθεί προσωρινά. Ακολουθεί μονομαχία όπου η Μπριάμ τρίβει το πουλί της πάνω στα μούτρα του Τζέιμι, όμως διακόπτονται από μια συμμορία συμμάχων του ΡόμποΣταρκ και της ζητάνε να τους παραδώσει τον Τζέιμι, αλλιώς θα γίνει της πουτάνας 


Ep. 3: Walk of Punishment

  Η Ντενέρυς βρίσκεται στο Στραπόν και περιδιαβαίνει τους δρόμους για να αποφασίσει αν θα πάρει τους Άσπιλους ή όχι, ώσπου ξαφνικά βρίσκεται στον "Δρόμο της Τιμωρίας" όπου βρίσκονται σταυρωμένοι όλοι οι δούλοι που είχαν αποστατήσει από τους αφέντες τους. Κουμουνισμός και Σταλινικη εκδίκηση άστραψαν στα μάτια της. Πιο πίσω ο σερ φρενΤζόουντ και ο σερ Πάκισταν μαλώνουν για τον αν είναι σωστό να πάρουν σκλάβους-στρατιώτες. Η Ντενέρυς παίρνει την απόφαση της και πάει στο δουλέμπορα και του λέει ότι τους αγοράζει όλους, ακόμα και αυτούς που που τώρα τους εκπαιδεύουν. Αυτός συνεχίζει να την βρίζει, αλλά ξεκινάνε τα παζάρια και καταλήγουν ότι θα τους πάρει με αντάλλαγμα τον πιο μεγάλο της δράκο και αυτή θα πάρει ΚΑΙ τη μεταφράστρια. Συμφωνούν και φεύγει.
   Βόρεια του Τείχους, ο Τζων μαζί με τους νέους του φίλους βρίσκουν σφαγμένα άλογα. Όλοι κατάλαβαν ότι τα ψηλά, λευκά, γαλανομάτικα ζόμπι (που πλέον θα αποκαλώ Σουηδόμπι) κατακρεούργησαν τους στρατιώτες της Νυχτερινής Φρουράς και τώρα έγιναν κι αυτοί Σουηδόμπι και τα άλογά τους πανσέτες στο χιόνι. Ο Ρομάνς Ράιντερ καταστρώνει σχέδιο με βάση όσα του έχει αποκαλύψει ο Τζων Σνόου για τα φρούρια του Τείχους και το θέτει σε λειτουργία.
-Μάνα πάω περίπτερο, θες τίποτα;
-Να βάλεις ζακέτα
-.....


   Λίγο πιο νότια, ο αρχηγός της Νυχτερινής Φρουράς, μαζί με τους υπόλοιπου επιζώντες αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι του αιμομίκτη του Κράστερ. Τους δέχεται με τα χίλια ζόρια αλλά τους κοροϊδεύει για τα χάλια τους. Ο καβλο-Σαμ ξαναβρίσκει μια από τις κόρες του Κράστερ που εκείνη την ώρα γεννούσε το παιδί του μπαμπά-βιαστή της. Το παιδί είναι αγόρι και όλοι ξέρουν ότι ο Κράστερ θα το δώσει στα Σουηδόμπι, που θα το υιοθετήσουν και όταν μεγαλώσει θα πάρει και υποτροφία να γίνει επιστήμονας.
   Πίσω στο Ρίβεραν όπου ψόφησε ο μπαμπάς της μάνας-Στάρκαινας, τραγελαφικά γεγονότα συμβαίνουν καθώς παραλίγο να μην κάψουν τελετουργικά τη βάρκα που μετέφερε το πτώμα. Μετά την κηδεία, κάθεται η μάνα-Στάρκαινα και ο θείος της και μιλάνε για το μακαρίτη. Σε άλλη αίθουσα βρίσκεται ο ΡομποΣταρκ με τους δικούς του και τον ηλίθιο συγγενή του, τον Έντμουρ, του οποίου οι μαλακίες κοστίζουν στα σχέδια του Ρομπ...αλλά όπως συμβαίνει πολλές φορές, η τύχη ευνοεί τους ηλίθιους, αλλά όχι πάντα. 
   Στο Κινγκσλάντινγκ ο Τάιγουιν συγκαλεί συμβούλιο για να δει ποιος είναι ο πιο μεγάλος γλύφτης απ' όλους, τρόπαιο που μοιράζεται ισάξια η Σέρσεϋ με τον Κωλοδάχτυλο. Ο Τύριον κερδίζει τον τίτλο "ο κοντός του Δ.Σ.". Ο Τάιγουιν, με τους γνωστούς, λεπτούς του τρόπους ρωτάει που στο μπούτσο είναι ο γιος του ο Τζέιμι, ενώ ενημερώνεται στο ίδιο κλίμα και για τις κινήσεις του Ρομπ. Φανερά ενθουσιασμένος από την ενημέρωση δηλώνει "βρείτε το Τζέιμι μη σας γαμήσω πουτανάκια" και διορίζει τον Τύριον Υπουργό Οικονομίας στη θέση του Κωλοδάχτυλου (οι ομοιότητες Κίνγκςλάντινγκ-Ελλάδα, εφοπλισταί/βιομήχανοι-Τάιγουιν, μεταπολιτευτικοί πολιτικοί-Τύριον/Κωλοδάχτυλος, βγάζουν μάτι).
  Πίσω στο φτωχικό του Στάθη, η Μελισσάντρε του λέει ότι θα φύγει για λίγο καιρό για να πάει να ψάξει να βρει κάποιο παιδί που να είναι συγγενής του για να τον/την θυσιάσουν στον θεό του Φωτός και να νικήσει ο Στάθης τον πόλεμο. Ο Στάθης ταράζεται που θα μείνει χωρίς τα στρογγυλά βυζιά της Μελισσάντρε αλλά η ζωή συνεχίζεται.
Εδώ σε θέλω καρδιά μου

   Στο πανδοχείο με την Άρια και ξέσπασε καυγάς και οι Χαϊλάντερ πιάσανε τον J' adore Κλεγκέιν, το Κυνηγόσκυλο και όσο τον κρατάνε ακινητοποιημένο, πάει η ηλίθια η Άρια και του πουλάει τσαμπουκά "με θυμάσαι ρε πούστη;" στην οποία απαντάει, "όλα τα φτωχοπούτανα ίδια μου φαίνονται".
   Στο μπουντρούμι που είναι ο Θείος Γκρέιτζόυ τον επισκέπτεται ο σκλάβος που του είχε πει ότι θα τον ελευθερώσει, του λύνει τις αλυσίδες και τον βάζει σε ένα άλογο να φύγει. Όμως οι δεσμοφύλακες το παίρνουν χαμπάρι και τον κυνηγάνε, τον βρίσκουν και ετοιμάζονται ΚΑΙ να τον βιάσουν, αλλά να σου πάλι ο σκλάβος και σώζει τη μέρα, σκοτώνοντάς τους όλους.
   Σαν θεατής λες "χάσαμε μια σκηνή σεξ, ελπίζω όμως στην επόμενη να πέσει πέος" και εκεί βλέπουμε τον Τζέιμι και την Μπριάμ δεμένους πάνω στ' άλογο να συνοδεύονται από τους συμμάχους του Ρομπ. Πάνω στ' άλογο της λέει "θα πέσει πούτσα μόνο μην αντισταθείς γιατί από βιασμός θα γίνει νεκροβασία", "καλύτερα να με σκοτώσουνε παρά να κάνω σεξ με άντρα" του απαντάει....από μέσα της. Και όντως όταν κατασκηνώνουν, παίρνουν οι στρατιώτες τη Μπριάμ και ετοιμάζονται να την κάνουν Ιμάμ Μπαϊλντί στην πούτσα, αλλά τελευταία στιγμή ο Je t'aime Λάννιστερ φωνάζει ότι η Μπριάμ είναι μοναχοκόρη του βασιλιά της Ρόδου και αν δεν την πειράξουν, ο πατέρας της θα τους κεράσει σούμα και σφηνάκια και θα τους βάλει τσάμπα στο Κολοράντο να δούνε live. Αυτοί μην ξέροντας ότι το Κολοράντο δεν βάζει πια live παρά μόνο Χάους και Άρεμπί, δέχονται και την αφήνουν. Όμως ο Γκέυμι Λάννιστερ το παρατραβάει και λέει να τον απελευθερώσουν κι αυτόν και θα τους κάνει πλούσιους. Όμως νταγλαντισμένος ο αρχηγός τους που δεν γάμησαν, τα παίρνει άσχημα και του κόβει το δεξί χέρι από τον καρπό και ο Τζέιμι σκληρίζει.


Ep. 4: And Now His Watch is Ended

Τώρα ο Τζέιμης κυκλοφορεί με το ίδιο του το χέρι περασμένο με ένα κορδόνι στο λαιμό του και κάθε λακκούβα που πέφτει το άλογό του είναι και μια μούτζα στα μούτρα του. Είναι εξουθενωμένος και οι αντίπαλοι τον κρατούν επίτηδες χωρίς νερό. Έχει εγκαταλείψει τη ζωή και σε μια προσπάθειά του να τους αναγκάσει να τον σκοτώσουν, κλέβει ένα σπαθί και τα βάζει και καλά μαζί τους, αλλά τον γράφουν στ' αρχίδια τους. Βέβαια η Μπριάμ τα βλέπει όλ' αυτά αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο Τζέιμι θέλει να πεθάνει και κάνει απεργία πείνας για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του, αλλά η Μπριάμ τον ψήνει να ζήσει για να εκδικηθεί. Ο Τζίμης έρχεται κοντά της....μπορεί ήδη να μυρίσει τις καλοψημμένες μελιτζάνες πάνω στα μαλλιά της, το βρασμένο κρεμμυδάκι στο λαιμό της και τις αχνιστές πατάτες στις μασχάλες της.....είναι όντως η Μπριάμ και έτσι δέχεται να φάει.
μαλάκα έχω βαρύ χέρι

   Στο Κινγκλάντινγκ συναντιέται ο Τύριον με τον Βαρύ, τον παχουλό θυληπρεπή και γκέυ χοντρούλη ευνούχο, μέλος του βασιλικού συμβουλίου για να τον ρωτήσει αν ξέρει ποιος είναι πίσω απ' την απόπειρα να τον υποβαθμίσουν και να τον δολοφονήσουν μόνο τις τελευταίες πεντακόσιες φορές. Ο Βαρύς του λέει ότι ΙΣΩΣ...."ίσως" να είναι η Σέρσεϋ, αλλά δεν τον κόβει κιόλας (πιάσατε την ειρωνεία, έτσι;!). Καπάκια αρχίζει να του λέει την ιστορία πως έγινε ευνούχος, ανοίγοντας παράλληλα μια ντιβανοκασέλα και το ζουμί της ιστορίας ήταν να κάνει υπομονή και θα πάρει την εκδίκηση του.....οκ....
   Μετά ο Βαρύς πάει στην αρχιπουτάνα του Κωλοδάχτυλου, που ήταν παράλληλα και δική του ρουφιάνα και αυτή αρχίζει να του λέει με το νι και με το σίγμα ότι ο Πίτερ ετοιμάζεται να σαλπάρει και έχει κανονίσει να πάρει και τη Σάνσα μαζί του. Ο Βάρυς βάζει τα δυο του δάχτυλα στο πιγούνι του και αρχίζει να χαϊδεύει το προγούλι του με νόημα.
   Στους πύργους Λάννιστερ, η Σέρσεϋ τα βάζει με τον πατέρα της που από τη μια δεν έχει βρει τον καβλιάρη αδερφό της και από την άλλη δεν κάνει αυτή διάδοχο της περιουσίας του. Ο Τάιγουιν την κοιτάζει με νόημα και της λέει να πάει να γαμηθεί....βασικά της το είπε με πολύ περισσότερα λόγια, αλλά αυτό ήταν το νόημα.
   Στους κήπους επισκέπτεται ο Βαρύς τη γιαγιά Ολέννα και της αποκαλύπτει ότι ο Κωλοδάχτυλος θέλει να πάρει πούστικα την αγαθομούνα τη Σάνσα και να την παντρευτεί ώστε να γίνει αυτός βασιλιά του Βορρά, μια και θα είναι σύντομα η μοναδική ζωντανή Στάρκαινα, που βασικά για το μέσο θεατή, στ' αρχίδια του κιόλα (σόρρυ ρε Βαρύ, δεν το έκανα επίτηδες), μιας και ο Βορράς πάντα θα υπηρετεί το Νότο. Για μια στιγμή η γιαγιά Ολέννα τον κοιτάζει και τρίβει τα ρυτιδωμένα προγούλια της όπως κάνει κι αυτός και συμφωνεί ότι κάτι πρέπει να κάνουν για να το αποτρέψουν.
 "........."
".........."
(διάλογος μεταξύ δίδυμων αδερφών)

   Σε ένα άλλο κήπο συναντιούνται οι δύο παρθένες: η αγαθομούνα Σάνσα και η καβλοπαρθένα Μάρτζερυ-μέλλουσα σύζυγος Τζόφφρυ. Εκεί της προτείνει να παντρευτεί τον αδερφό της τον σερ Λόρας (που όλοι ξέρουμε πως άμα δει μουνί βγάζει φλούμπες) και να έρθει να ζήσει μαζί του στο βασίλειό των δικών της. Η Σάνσα, που τόσο βλήμα είναι που δεν βλέπει ότι ο Λόρας κουνάει ολόκληρα μποστάνια αχλαδιές, ενθουσιάζεται που θα παντρευτεί το ίνδαλμά της (ναι, είχε κρυφές κάβλες, no gaydar) και παράλληλα θα έφευγε μακριά από τους Λάννιστερ, δέχεται με δάκρυα στα μάτια να γίνουν συννυφάδες.
   Στο Ρίβερλαντς φτάνει ο Σύλλογος Φίλων Χαϊλάντερ μαζί με την Άρυα και τον Γκέντρυ (το Όρθιο Χάμπουργκερ έμεινε στο χάνι να ψήνει τυρόπιτες και να πλένει γαβάθες σκατά). Εκεί τους πάνε στη σπηλιά, μαζί με τον J' Adore Κλεγκέυν, τον οποίον έφεραν εκεί για να τον δικάσουν για εγκλήματα που έκανε κατά των κατοίκων του Γουίντερφελλ. Αρχίζουν και του τα λένε ένα-ένα αλλά η αλήθεια είναι ότι ο J' adore δεν ήταν ποτέ αναμεμειγμένος σε καμία από αυτές τις πράξεις, αλλά γι' αυτές ευθύνεται ο μαλάκας ο αδερφός του, το Βουνό και ότι δεν μπορούν να δικάζουν αυτόν για τις μαλακίες του αδερφού του. Όμως η ΤΡΙΜΑΛΑΚΩ η Άρια λέει ότι ήταν παρούσα όταν ο ίδιος σκότωσε ένα φίλο της, κάτι που ο ίδιος ο J' adore το παραδέχεται, αλλά λέει ότι ακολουθούσε αυστηρές εντολές του Τζόφφρυ. Οι μαλάκες του Συλλόγου το παίρνουν αυτό σαν κατηγορία και τον περνούν από δίκη με μονομαχία για να αποδείξει το δίκιο του.
μπιτς τι εννοείς "ξυρίσου"; Είμαι σε άδεια


   Στο Βορρά, ο Μπραν Σταρκ μαζί με το νέο του φίλο και μέντορα, τον Τζουτζέ βλέπουν μαζί ένα κοινό όνειρο όπου είναι σε κάτι δάση και κυνηγούν το κοράκι με τα τρία μάτια. Ξυπνούν καταϊδρωμένοι αλλά ερωτευμένοι.
   Αλλού, ο Θείος Γκρέιτζοϋ οδηγείται από τον σκλάβο που τον γλίτωσε σε ένα κάστρο, όπου και καλά θα συναντούσε την αδερφή του αλλά έπρεπε να μπουν από τους υπονόμους γιατί ρουφχιάνοι κι ασφαλίτες υπάρχουν παντού. Περνώντας τις κατακόμβες, ο Θείος εξηγεί στο σκλάβο ότι έκανε μαλακία που πρόδωσε τους Σταρκ και έκαψε το Γουίντερφελλ, τώρα όμως θα επανόρθωνε. Του είπε ότι τα μικρά Σταρκάκια ήταν ζωντανά και ότι έσφαξε άλλα παιδιά στη θέση τους. Σέρνονταν μέσα στους υπονόμους και του τα έλεγε όλα μέχρι που φτάνουν σε ένα μπουντρούμι, ο σκλάβος ανάβει έναν πυρσό και ο Θείος είδε ότι πιάστηκε μαλάκας: ήταν ξανά στο ίδιο δωμάτιο βασανιστηρίων με τον ίδιο "Χ" σταυρό και τους ίδιους καβλιάρηδες σαδοναζί και ο "σκλάβος" ήταν ο αρχηγός τους.
    Κάπου βορειότερα από το Τείχος, οι κατακερματισμένοι φρουροί αρχίζουν να φοβούνται ότι άμα έρθουν τα Σουηδόμπι, ο αιμομπίχτης Κράστερ θα τους παραδώσει με ευχαρίστηση και αρχίζουν να συνωμοτούν πως θα τον φάνε. Ο μπιφτέκης ο Σαμ έχει κάβλες και θέλει να πηδήξει την κόρη του Κράστερ και να την κάνει γυναίκα του και αυτή του λέει ότι έχει σοβαρότερα προβλήματα επειδή ο πατέρας της θα δώσει το παιδί της μόνιμο Erasmous στα Σουηδόμπι, αυτός όμως έχει κάτι κάβλες που δεν παίζονται!!! Σε κάποια φάση θάβουν και ένα σύντροφό τους. Μετά βρίσκονται όλοι μαζί στην πολυτελέστατη τρώγλη του Κράστερ όπου αυτός μπεκροπίνει και οι Φύλακες ψωμολυσσούν. Ο Διοικητής λέει στον αιμομπίχτη ότι πρέπει να μείνουν μερικές μέρες ακόμα αλλά αυτός δεν γουστάρει και θέλει να τους πετάξει όλους όξω. Όμως ένας θαρραλέος και αγανακτισμένος φρουρός τη λέει στον Κράστερ, τότε αυτός τα παίρνει και πάει να γίνει της πουτάνας. Ο Διοικητής πάει να ηρεμήσει τα πράγματα και τότε βρίσκονται Κράστερ και Διοικητής να κάνουν τα πασχαλινά αρνιά με κάτι σουγιάδες περασμένους μέσα τους. Αναγκάζουν τις κόρες του Κράστερ να τους δείξει που κρύβει το φαΐ και μετά τις βιάζουν ομαδικώς. Λίγοι είναι αυτοί που δεν συμμετέχουν στο βιασμό και ανάμεσά τους ο Σαμ που βρίσκει την ευκαιρία να πάρει την κόρη του Κράστερ και το παιδί της και να δραπετεύσουν. Το όνειρό του να αποκτήσει οικογένεια, έστω και με το ζόρι, γίνεται τώρα πραγματικότητα.
   Στο Στράπον που βρίσκεται τώρα, η Ντενέρυς προχωράει σε ένα κατάμεστο στάδιο κρατώντας με μια μακριά αλυσίδα τον ένα της δράκο που πετά από πάνω της. Ο ιδιοκτήτης των Άσπιλων κοιτάει καβλωμένος την ιπτάμενη σαύρα και παίρνει από τα χέρια της την αλυσίδα δίνοντάς της ένα χαϊμαλί που είναι και καλά η μεταβίβαση των σκλάβων. Η Ντενέρυς αφού τσεκάρει -δίνοντάς τους δυο-τρία "Ημιανάφςςς-Προσχήήή" τα οποία εκτελούν τέλεια- ότι οι Άσπιλοι είναι υπό τις διαταγές της δίνει διαταγή στο δράκο που κρατούσε ο δουλέμπορας (και που δεν μπορούσε να τον κουλαντρίσει το γαμημένο) και του φτύνει μια μπάλα λάβα μέσα στα μούτρα και τον κάνει παϊδάκι με σάλτσα μπάρμπεκιου. Μετά λέει στους σκλάβους ότι είναι ελεύθεροι και να σκοτώσουν όλους τους πλουτοκράτες αυτής της καπιταλιστικής πόλης και να υψώσουν τα κόκκινα λάβαρα του κομμουνισμού πάνω σε κάθε μιναρέ, κάνοντας σκάλα τα κόκαλα κάθε κεφαλαιοκρατικού γουρουνιού και να ελευθερώσουν όλους τους συντρόφους-σκλάβους ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ-ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.


Ep. 5: Kissed by Fire

   Ο Τζων Σνόου πηγαίνει με ένα γκρουπ Αγρίων προς το Τείχος και εκεί έχει ένα ερωτικό τετ-α-τετ με τον αρχηγό τους για το πόσοι το επανδρώνουν. Ο Τζων, σαν καλή διμούτσουνη οχιά που είναι, του λέει μερικά ψεματάκια για να τους αποκαρδιώσει κάπως, μετά φιλιούνται με γλώσσα και ο Τζων πάει να κάνει παρέα στην Υγρήτ, η οποία τον παρασύρει μέσα σε μία σπηλιά με τζακούζι κι εκεί για να βεβαιωθείς και μόνο ότι είναι με το μέρος τους τον αναγκάζει να τη βιάσει γλυκά. Σας βεβαιώ ότι ο σκοπός της ηταν να σιγουρευτεί, αλλά και ο Τζων ενέδωσε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να πιστέψει ότι είναι μαζί τους.....σίιιιιιιιιγουρα. Μετά από ώρες που βγήκαν απ' την σπηλιά, περπατούσαν κι οι δύο σα συγκαμμένες πάπιες με κράμπα.
-Τζων.....
-Όχι Υγρήτ, είναι κρύο το νερό

   Μετά το Στράπον ο στρατός της Ντενέρυς κατευθύνεται προς τις επόμενες μεγάλες πόλεις. Στις σέλες των αλόγων τους κάθονται και συζητούν χαλαρά ο σερ φρενΤζόουν κι ο σερ Πάκισταν και μιλάνε για τις παλιές δόξες και συμφωνούνε ότι ο Ρόμπερτ Μπαράθεον ήταν καλό παιδί, αλλά λίγο μαλάκας. Μετά η Ντενέρυς αρχίζει να μιλά στους Άσπιλους για τα καλά του κομμουνισμού και το συμφέρον της κολλεκτίβας. Τους λέει ότι είναι ελεύθεροι και ας διαλέξουν έναν ανάμεσά τους να τους εκπροσωπεί στα συμβούλια του Ανώτατου Σοβιέτ. Οι Άσπιλοι παραμερίζουν για να φανεί Ένας. Αγωνιωδώς η Ντενέρυς του ζητάει να βγάλει το κράνος να τον θαυμάξει, αλλά όταν το βγάζει δεν πολυενθουσιάζεται. Τον ρωτάει το όνομά του και της απαντάει "Γκρι Σκουλήκι". "Τι μαλακία όνομα είναι αυτό;" και της εξηγεί ότι όταν τους περνάν τις αλυσίδες του καπιταλισμού, τα κεφαλαιοκρατικά γουρούνια τους δίνουν υποτιμητικά παρατσούκλια για να τους γαμήσουν την ψυχολογία. Αφηνιάζει η Ντενέρυς και λέει ότι κάθε Άσπιλος μπορεί να διαλέξει το όνομά του ή να ξαναπάρει αυτό που είχε πριν τη σκλαβιά. Ο Γκρι Σκουλήκι της λέει ότι θα κρατήσει αυτό το όνομα γιατί είναι τυχερό....είναι το όνομα που είχε όταν η Ντενέρυς τον έβαλε στην ΚΝΕ και η ξανθιά ηγέτιδα του ΚΚΓ (κουμουνιστικό κόμμα Γουέστερος) συγκινείται.



   Στο Ρίβεραν γίνεται μια ανακατωσούρα και δύο αιχμάλωτοι Λάννιστερ, ξαδέρφια του Τζόφφρυ δολοφονούνται από μερικούς άντρες του Ρομπ. Ο ΡόμποΣταρκ εξαγριώνεται που κάνουνε μαλακίες χωρίς να τον ενημερώσουν πρώτα και τα βάζει με τον αρχηγό τους. Εκεί τώρα παίζεται ένας καυγάς φάση "ήτανε μικρά παιδιά-στ' αρχίδια μου, ας μην άφηνε η μαλάκω η μάνα σου το Τζέιμη να φύγει-το ξέρω ότι είναι μαλάκω η μάνα μου αλλά ήτανε μικρά παιδιά-να πας να γαμηθείς, δεν σε υποστηρίζω πια" που καταλήγει με το Ρομπ να ρίχνει το μαλάκα στα μπουντρούμια. Πάνω στο Ρομπ πέφτουν η μάνα του και ο θείος του να δούνε τι θα κάνουν αλλά δεν τον πείθουν να κάνει μόκο και να τον κρατήσει ζωντανό αιχμάλωτο. Αυτός θέλει να του πάρει το κεφάλι, όπως έκανε ο πατέρας του στο πρώτο επεισόδιο της σειράς και να γίνει κι αυτός φίρμα. Έτσι και γίνεται κι από 'κει ξεκινάει πάλι ο κατήφορος. Τώρα δεν του κάθεται ούτε η γυναίκα του γιατί είναι βαριά έγκυος. Ξανασχεδιάζει από την αρχή αλλά δεν του βγαίνουν οι υπολογισμοί. Τρεις το λάδι-τρεις το ξύδι-δεν έχουμε στρατό. Αποφασίζει λοιπόν να γυρίσει σαν βρεγμένη κότα στον θείο του τον Φρέυ και να του ζητήσει συγνώμη για την προσβολή που δεν παντρεύτηκε καμία από τις πατσαβούρες τις κόρες του, μπας και του δώσει στρατό. Το να συγγένευε ο Φρέυ μέσω γάμου με τους Στάρκηδες, θα του έδινε κι αυτού τη δυνατότητα να γίνει από άρχοντας λόρδος, γεγονός που θα τον βοηθούσε πολύ στα κοκτέιλ πάρτυ που θα ακολουθούσαν. Οι Στάρκηδες έχουν ένα σχέδιο: να δώσουν στον θείο Φρέυ αντί για τον Ρομπ, τον ηλίθιο ανιψιό που είδαμε πριν, ώστε κάπως να του σκουπίσουν το δάκρυ και να πάρουν στρατιώτες.
   Ο Τζέιμι (Jaime, Je t' aime) οδηγείται με την Μπριάμ στο κάστρο....ένα κάστρο εκεί τελοσπάντων και αφού του περιποιούνται την πληγή μαθαίνει τι είχε συμβεί με την πολιορκία του Στάθη και την νίκη των δικών του και ότι η Σέρσεϋ είναι καλά. Μετά τον πάνε σε ένα γιατρό που του αφαιρέσανε την άδεια γιατί είχε πει ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό και ο γιατρός του λέει θα ζήσεις άμα σου το κόψω από τον ώμο, αυτός το παζαρεύει και τελικά κλείνουνε να κοπεί περίπου δέκα εκατοστά από τον καρπό. Αυτό χαροποιεί τον Je t' aime που δεν παίρνει ναρκωτικά να το γιορτάσει. Μετά απ' αυτό, ο Τζέιμι και η Μπριάμ κάνουν ένα καυτό τζακούζι να ξεπλύνουν τη λίγδα μηνών από πάνω τους και να τα βρούνε. Εκεί της εκμυστηρεύεται κάτι πολύ μυστήριο που πρέπει να δείτε στη σειρά και θα καταλάβετε ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΝΤ ΣΤΑΡΚ (γαμώ το μουνί που σε πέτα Νεντ).
κι από τότε έμαθα να φασκιώνω το μπούτσο μου

   Κάπου στα Ρίβερλαντς στη σπηλιά του Συλλόγου Φίλων Χαϊλάντερ, ο J' adore Κλεγκέυν ετοιμάζεται να μονομαχήσει με τον πρόεδρο του συλλόγου για να αποφασιστεί αν είναι ένοχος. Ο πρόεδρος με τη μαγεία του θεού του Φωτός βάζει φωτιά στο ξίφος τους και αυτό τρομάζει το Κυνηγόσκυλο που έχει φοβία στη φωτιά, όμως το Κυνηγόσκυλο πατάει ακόμα δυο κιλά αρχίδια, ξεπερνάει τον τρόμο του και με μια σπαθιά κοπανάει μια στον πρόεδρο που τον κόβει σαν αρνάκι στη μέση. Όλη η σπηλιά βουβαίνεται και ιδίως εκείνο το γαμημένο μαλακιστήρι η Άρια η οποία όμως προσπαθεί, ακόμα και μετά τη θριαμβευτική του νίκη να πάει να τον μαχαιρώσει πισώπλατα. Παραδίπλα όμως συντελείται ένα θαύμα και μαθαίνουμε γιατί ονομάζεται "Σύλλογος Φίλων Χαϊλάντερ" καθώς επαναφέρουν στη ζωή το σφαγμένο παϊδάκι που είχανε για πρόεδρο. Ο πρόεδρος λοιπόν πάει στην Άρια και της λέει να σκάσει τη μαλακισμένη της φωνή γιατί πολλά μας τα 'κανε που άμα δεν ήταν η μαλάκω η μάνα της, ο πούστης ο πατέρας της, αυτή και το μαλακισμένο το αδερφάκι της ο Μπρον που σκαρφάλωσε ενώ του είπε πολύ καθαρά η πουτάνα η μάνα του να μη σκαρφαλώνει και έτσι ξεκίνησε όλος ο κακός χαμός, όλα θα ήταν καλά. Έτσι το γαμήδι έβγαλε το σκασμό και λούφαξε το σάπιο στόμα του σε μια γωνιά κάνοντας και καλά πως εκστασιάστηκε από το θαύμα της ανάστασης......ίσα μωρή....Μετά απ' αυτό και την απελευθέρωση του Κυνηγόσκυλου, ετοιμάζεται να φύγει και η Άρια, αλλά για έκπληξη της δεν την ακολουθεί ο Γκέντρυ, αφενός μεν γιατί πιστεύει ότι ο Σύλλογος είναι καλύτερος από το να περιφέρεται εδώ κι εκεί και αφ' εταίρου πιστεύει ότι η Άρια είναι ένα γαμημένο πουτανί που πρέπει να ψοφήσει μόνη της σαν θυσία στον θεό Τζωρτζ Μάρτιν. Τελικά δεν την απελευθερώνουν την Άρια (yeiii!!), αλλά θα την μεταφέρουν με ασφάλεια στους Σταρκ για να την ανταλλάξουν με χρυσάφι. Αυτη παθαίνει σοκ, γιατί έτσι κάνουν όλες οι μαλακισμένες.
   Στο φτωχικό Ντράγκοστόουν, ο Στάθης κάθεται εξαγριωμένος που του κόψανε τον κώλο στην πολιορκία του Κίνγκσλάντινγκ, αλλά κυρίως γιατί η κοκκινομάλλα μπίχλα, η Μελισσάντρε έχει φύγει για να κάνει μια αποστολή. Οπότε τι να κάνει να περάσει η ώρα; Επισκέπτεται τη γυναίκα του που από την πολλή θρησκεία έχει ρετάρει το δεξί της αρχίδι. Η γυναίκα του έχει ασπαστεί τη θρησκεία του θεού του Φωτός και παραδόξως χαίρεται που ο άντρας της γάμησε τη Μελισσάντρε, γιατί έτσι είναι οι ζηλωτές.....και οι γυναίκες: απρόβλεπτες σαν μεταστατικός καρκίνος. Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Σελήνη, που όμως δεν είναι το ίδιο ηλίθια με τη δικιά μας Σελήνη της Λάμψης, όμως το πρόσωπό έχει λέπια (;;;) και μοιάζει μισή τσιπούρα. Ο Στάθης λοιπόν πάει να επισκεφτεί και τη Σελήνη που την έχει κλειδωμένη σε κάποιο δωμάτιο μην του την αποπλανήσει καμιά σαύρα ή κανένας κροκόδειλος. Η κόρη του ενθουσιάζεται που βλέπει τον μπαμπά της, ο μπαμπάς πάλι όχι και τόσο πολύ. Όταν τον ρωτάει αν γύρισε ο σερ Ντάβος, της απαντάει ότι γύρισε, αλλά ήταν τόσο μαλάκας που κατά λάθος κλειδώθηκε στα μπουντρούμια και έδωσε σε ένα δεσμοφύλακα τα κλειδιά.
μπαμπά θα παίξω στο καινούριο "Μπάτμαν"

   Η Σελήνη λοιπόν πάει να επισκεφτεί κρυφά τον σερ Ντάβος στο κελί του, που τον φυλάκισε ο Στάθης και εκεί μαθαίνει ότι ο πατέρας της τον φυλάκισε. Για να τον παρηγορήσει, του δίνει ένα βιβλίο να διαβάσει, αλλά αυτός λυπημένα της λέει ότι παλιά, όταν ήταν χρυσαυγίτης, δεν επιτρεπόταν να μάθει να διαβάζει και να γράφει, οπότε αν το βιβλίο δεν έχει εικόνες είναι μαλακία. Αυτή του λέει ότι θα τον μάθει αυτή να διαβάζει και να γράφει γιατί έχει τελειώσει Παιδαγωγικό στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο και το τμήμα τους γαμούσε.
   Στο Κίνγκςλάντινγκ η Σέρσεϊ υποπτεύεται ότι η οικογένεια των συμπεθέρων κάτι σκαρώνει, οπότε αγγαρεύει τον βασιλικό ρουφιάνο, τον Κωλοδάχτυλο να μάθει. Αυτός, ως συνήθως, δεν έχει επιλογή. Στη αμέσως επόμενη σκηνή, η αγαθομούνα Σάνσα παρακολουθεί με τη μέλλουσα κυρία Τζόφφρυ, τον αδερφό της δεύτερης, τον σερ Λόρας να ξιφομαχεί με τον δούλο του. Το μουνί της Σάνσας που βαράει παλαμάκια για πούτσο από τον Λόρας, αλλά και η ανυπομονησία της να φύγει από τους Λάννιστερ είναι ασυγκράτητα. Ρωτάει πότε θα παντρευτεί τον Λόρας και αυτή της λέει να περιμένει μέχρι να γίνει βασίλισσα.Στην ΑΜΕΣΩΣ επόμενη σκηνή, ο Λόρας δίνει κώλο με γλωσσόφιλο στο δούλο του μέσα στα διαμερίσματά του και ντροπαλά του λέει να μην τον χύνει με βία στα μούτρα γιατί είναι πλέον αρραβωνιασμένος με τη Σάνσα. Ο δούλος, που είναι ρουφιάνος του Κωλοδάχτυλου, που είναι ρουφιάνος της Σέρσεϊ, που είναι.....το έμαθε όλο το παλάτι σε χρόνο ντετέ.
  Ο κοντο-Τύριον, σαν νέος υπουργός οικονομικών, πηγαίνει στην Ολέννα, εκπρόσωπο και γιαγιά των συμπέθερων, να της ζητήσει να βοηθήσει στα οικονομικά του γάμου γιατί το ΔΝΤ των Γουέστερος έχει παγώσει τις καταθέσεις των Λάννιστερ και δεν μπορούνε να βγάλουν λεφτά από την τράπεζα. Η γιαγιά-Ολέννα του λέει ότι έχει δώσει όλο της το εφάπαξ και τρία μηνιάτικα συντάξεις για τον πόλεμο ενάντια στον Στάθη....αλλά θα βγάλει και το τελευταίο της κομπόδεμα από το στρώμα για να πληρώσει το τραπέζι και το δώρο των κουμπάρων, αλλά μέχρι εκεί. Ο Τύριον χαίρεται και φεύγει.
   Και καθώς ο χαρωπός πλέον νάνος μπαίνει στα διαμερίσματα του πατέρα του για να του ανακοινώσει ότι ο οίκος Λάννιστερ δεν θα χρεοκοπήσει, βρίσκει την αδερφή του τη Σέρσεϊ μαζί με τον πατέρα του να γυαλίζουν ένα υπέρλαμπρο δονητή που προορίζεται για το κοντό κωλί του. Ο Τάιγουιν μαθαίνοντας τα νέα ότι η αγαθομούνα η Σάνσα ετοιμάζεται να σαλπάρει, κανονίζει να ακυρωθεί ο αρραβώνας της με τον Λόρας και να παντρευτεί τον Κοντοπίδη του Κινγκσλάντινγκ. Ο πουσΤύριον αντιδρά λέγοντας ότι είναι ακόμα ανήλικο, αλλά η οχιά η Σέρσεϋ του λέει ότι η Σάνσα αγόρασε το πρώτο της πακέτο σερβιέτες και είναι έτοιμη για πούτσο. Ο Τύριον όμως που δεν θέλει να απατήσει την αποκλειστική πουτάνα του τη Σέι που τώρα έγινε κυρία (δούλα αλλά κυρία), ψάχνει να βρει του κόσμου τις ανθρωπιστικές δικαιολογίες, δήθεν για μη-συναινετικό γάμο και κάτι τέτοια τα κάνουν μόνο οι γύφτοι και οι Έλληνες, αλλά στις παλιές ταινίες με το Νίκο Ξανθόπουλο. Ο Τάιγουιν το ξανασκέφτεται και αποφασίζει να μην είναι μίζερο μόνο το κοντό του το παιδί, αλλά και η πουτάνα η θυγατέρα του, οπότε την αρραβωνιάζει και τη Σέρσεϊ με τον Λόρας τον Σερνικό. Η Σέρσεϊ είναι να την κλαίνε οι ρέγγες γιατί δεν θα δει πούτσα ούτε από τον αδερφό της, αλλά ούτε κι απ' τον αρραβωνιάρη της.


Ep. 6: The Climb

Ο Τύριον επιστρέφει στη γιαγιά-Ολέννα να της πει τα καθέκαστα κι αυτή παθαίνει γηριατρικό σοκ. Αρνείται να δώσει τον Λόρας τον Σερνικό στη μεσήλικη Σέρσεϊ γιατί άμα περιμένουνε απ' αυτή να κάνουν απογόνους τη γάμησαν. Ο Τύριον, σε μια αξιοθαύμαστη και έξυπνη μανούβρα της λέει ότι άμα είναι έτσι, και ο Λόρας, αν και άντρας περιωπής είναι πισωγλέντης και κοντούλα λεμονιά και άμα δει μουνί βγάζει φλούμπες στον κώλο. Η γιαγιά-Ολέννα πείθεται και ανακοινώνεται στα παπαράσιτα, να βγάλουν το γάμο πρωτοσέλιδο κάτω από του Τζόφφρυ. Ο γάμος του Τύριον με την αγαθομούνα Σάνσα καταχωρείται στα μνημόσυνα.
   Πιο κάτω, και χωρίς να έχουν ιδέα, κάθονται ο Λόρας ο Σερνικός μαζί με την αγαθομούνα Σάνσα και συζητούν τις λεπτομέρειες του γάμου τους. Είναι προφανές ότι ο Λόρας θα γαμούσε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση το νεκρό, ακέφαλο κουφάρι του πατέρα της, παρά αυτήν, αλλά η Σάνσα που έχει κάνει το πιο σάπιο μαύρο που κυκλοφορεί στα μπουντρούμια των Ντοθράκι, δεν έχει πάρει χαμπάρι. Ο Λόρας της χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά, όπως τον έχουν συμβουλέψει από τον ΟΚΑΝΑ να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις και φεύγει.
-μα δεν έκλασα
-το ξέρω, ήρθε ο Μήτσος


   Αργότερα, ο Τύριον πάει στην κρεβατοκάμαρα της Σάνσας για να της πει τα νέα, αλλά βρίσκει εκεί και την πόρνη την Σέι. Ο κοντός ζητά ευγενικά να πάρει τον πούλο η Σέι γιατί έχει να της πει νέα, αλλά η αγαθομούνα αρνείται να μείνει μόνη με τον κοντό υπουργό οικονομικών και έτσι η Σέι μένει. Ο Τύριον κοιτάζει με νόημα την Σέι θέλοντας να της ζητήσει συγνώμη που δεν γίνεται αλλιώς και λέει τα νέα για το γάμο του με τη Σάνσα, προκαλώντας και στις δύο αισθήματα εγκληματικής παραβατικότητας στα όρια του φόνου ενάντια σε μειονότητες όπως οι κοντοί νάνοι με περιορισμένο ύψος.
   Στα Ρίβερλαντς, εκεί που κρύβεται ο Σύλλογος Φίλων Χαϊλάντερ, μαζί με την ηλίθια κρατούμενή τους, την παπΆρια Σταρκ, καταφτάνει η Μελλισάντρε και μαθαίνει από τον υπαρχηγό τους ότι ο ίδιος μπορεί και ν' ανασταίνει νεκρούς. Η μάγισσα σοκάρεται που δεν είναι το μοναδικό πορνίδιο του θεού του φωτός, αλλά δεν το δείχνει. Τους παίρνει τον Γκέντρυ, που πλέον ξέρουμε ότι είναι μπάσταρδο του πρώην βασιλιά Ρόμπερτ Μπαράθεον και ως εκ τούτου παράνομο ανίψι του Στάθη και ως εκ τούτου μέλλον θύμα σατανιστικής τελετής του οποίου το αίμα θα χρησιμεύσει ώστε να γίνει επιτέλους βασιλιάς στα 7 Βασίλεια ένας Έλληνας....ο Στάθης. Η παπΆρια τσινάει που βλέπει να της παίρνουν τον Γκέντρυ (για τον οποίον παίζουν παλαμάκια τα ανήλικα μουνόχειλά της) και κάνει τσαμπουκά στην Μελισσάντρε, όμως η μάγισσα κάτι τέτοια ανήλικα τα έχει για να της μαζεύουν γκι και άλλα χορτάρια για να φτιάχνει τα καλύτερα πανοραμίξ. Την κοιτά στα μάτια και η παπΆρια παθαίνει αστιγματισμό και οπτικό έητζ, αλλά δεν πεθαίνει.
Μπιτς αν με ξαναπείς "όρθια περίοδο" θα σου σκίσω το πατούρι. 
Και κόψε τη μαλακία γιατί βγάζεις σπυριά

   Στο Ρίβεραν ο Ρομπ βάζει μπεταντίν και γάζες στη γλώσσα του μετά που φίλησε τον κώλο και την κατουρημένη ποδιά του Λόθαρ Φρέυ για να τους βοηθήσει με στρατό. Έδωσε κοψοχρονιά τον ηλίθιο ξάδερφό του για να παντρευτεί μια από τις μουνίτσες-κόρες του Φρέυ και είναι -και καλά- όλοι ευχαριστημένοι.
   Στο Χάρενχωλ, ο Ζεταίμ Λάννιστερ συζητά την επαναφορά του στους Λάννιστερ, αλλά μόνο υπό τον όρο να έρθει και η Μπριάμ μαζί του, αίτημα που απορρίπτεται.
   Αλλού τώρα, ο Θείος Γκρέυτζόυ βρίσκεται σταυρωμένος σαν το αποτέλεσμα ισοπαλιάς (Χ) και ο βασανιστής του, που αποδεικνύεται ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από τον καημένο τον Τζόφφρυ, που τον έχουν όλοι παρεξηγήσει όπως εξήγησα στο πρώτο μέρος αυτών των άρθρων. Σε πρώτη φάση του κόβει το μικρό του δάχτυλο που έξυνε τη μύτη του γιατί ήταν πολύ σιχαμερό και του είπε αν τον ξαναδεί να ξύνει τ' αρχιδια του θα του τα κόψει όλα.
   Πέρα από το Τείχος, ο χοντρο-Σαμ δείχνει στην εξαναγκασμένη φιλενάδα του, ένα κομμάτι μέταλλο που και καλά είναι κάτι σαν επικό μαχαίρι αλλά κανένας δεν ξέρει τι στον μπούτσο χρησιμεύει. Ίσως για ξεκοκάλισμα δράκων ή φιλετάρισμα μονόκερου....ποιος ξέρει...
   Πάνω στο Τείχος βρίσκεται η κάβλα η Υγρήτ μαζί με τον Τζων Σνόου και άλλους κομπάρσους που με ένα τίναγμα της πένας του Τζωρτζ Μάρτιν βρίσκονται όλοι να κάνουν μπάντζι χωρίς σκοινί και να μένουν μόνοι οι δύο τους μαζί με 2-3 ακόμα.



Ep. 7: The Bear and the Maiden Fair

Στο Τείχος τώρα γίνεται του μουνιού. Οι Άγριοι που επιβίωσαν από την πένα του Μάρτιν είναι τώρα πίσω από το Τείχος και κατευθύνονται στο μέρος που όρισαν ότι θα αρχίσουν τη συντονισμένη επίθεση ενάντια στη Νυχτερινή Φρουρά. Ο Τζων Σνόου πάει να πλακώσει τον Ηδονοβλεψία που ήταν υπεύθυνος για τον παρολίγον θάνατό τους, όμως αυτός τον γράφει στα παπάρια του σε φάση (βάζει μαύρο γυαλί) "deal with it (YEEEEEEEAAAAAAHHHHH!!!)". Αργότερα όμως ο ίδιος ο Ηδονοβλεψίας θα πάει στην Υγρήτ να της πει ο Τζων Σνόου είναι μια τρίχα απ' τα παπάρια του και την παρακαλεί να του κάτσει, αλλά η Υγρήτ τον φρεντζονάρει και ο άλλος φορτώνει και της λέει ότι ο Τζων είναι μάλλον ρουφιάνος, ασφαλίτης και στην πρώτη ευκαιρία θα τους καρφώσει στους μπάτσους. Μετά ο ίδιος ο Τζων της λέει να παρατήσουν τους Άγριους και να παν να χτίσουν το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι και να κάνουν παιδιά, αλλά αυτή αρνείται γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμη για οικογένεια και το ασφαλιστικό σύστημα των 7 Βασιλείων δεν προβλέπει μητρική άδεια μετ' αποδοχών, ούτε επίδομα παραμεθόριου. Ο Τζων κρύβει το δαχτυλίδι έγκαιρα πριν γονατίσει.
   Η Ντενέρυς Ταργκάριεν, που είναι πλέον Γενική Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος Γουέστερος και επίτιμη Τσε Γκεβάρα των 7 Βασιλείων, συνεχίζει την εκστρατευτική της περιοδεία για την απελευθέρωση όλων των σκλάβων. Επόμενη πόλη είναι το Γιουνκάι όπου εκεί έχουν σεξόσκλαβους. Ο σερ Πάκισταν της λέει ότι έτσι όπως πάνε δεν θα φτάσουν ποτέ στον Κίνγκσλάντινγκ και η καθυστέρησή τους αυτή θα αποβεί χρονοβόρα για την εγκαθίδρυση του Ανώτατου Σοβιέτ στα 7 Βασίλεια. Η Ντενέρυς τον αγνοεί και ζητάει από τους προύχοντες της πόλης να παραδοθούν και να ελευθερώσουν τους σκλάβους τους αλλιώς θα γίνει της Βόρειας Κορέας. Τότε το Γιουνκάι στέλνει έναν από τα καπιταλόσκυλά της ως πρεσβευτή για να μιλήσει μαζί της και να τη λογικέψει. Όμως οι συνομιλίες δεν πάνε καλά, κυρίως γιατί οι Κουμουνιστικοί της Δράκοι τον απειλούν να τον κάνουν γουρουνοπούλα στα κάρβουνα, αλλά και επειδή η ίδια η Ντενέρυς είναι αδιάλλακτη στις θέσεις της. Το καπιταλόσκυλο μαζεύεται και φεύγει,απειλώντας την ότι θα το πει στους "φίλους" του. Η Ντενέρυς τσεκάρει στο φβ να δει ποιοι είναι οι "φίλοι" του.
κι αυτός είναι ο μικρός μου γιος, ο Λάκης αλλά έχει ανεμοβλογιά


   Στο καράβι που επιστρέφει στον Στάθη, βρίσκεται η Μελισσάντρε μαζί με τον Γκέντρυ και του αποκαλύπτει ότι είναι ο νόθος γιος τους μακαρίτη του Ρόμπερτ Μπαράθιον, λίγο πριν τον βιάσει και τον θυσιάσει.
   Στο Βορρά βρίσκεται η παρέα του ανάπηρου, του Μπραν Σταρκ. Εκεί αποκαλύπτει στους φίλους του ότι θέλει να πάρει το Τζουτζέ και να πάνε έξω από το Τείχος. Η Όσα κωλοχτυπιέται ότι είναι η πιο μαλακία ιδέα που έχει ακούσει ποτέ. Ο Χόντρορ λέει για οχτακοσιοστή φορά το όνομά του και αυτό λέει πολλά.
   Η παπΆρια για ακόμα μια φορά είχε τη φαεινή ιδέα του επεισοδίου: δραπετεύει από τον Σύλλογο Φίλων Χαϊλάντερ που θα την πήγαιναν σίγουρα στους συγγενείς της (που δεν θα έβρισκαν ζωντανούς, αλλά έστω κι έτσι θα την προστάτευαν), αλλά ο Ζαντόρ Κλεγκέιν, το Κυνηγόσκυλο την παγιδεύει και την παίρνει μαζί του, γιατί η καριόλα η Άρια είναι και κωλοφαρδόσκυλο.
   Στο κελί 32 που κρατείται ο Θείος Γκρέιτζόυ μπαίνουν δυο μουνάρες.....δυο καβλοράπανα....δυο εταίρες του ελέους, γάμησέ τα. Οι δυο τους λοιπόν λύνουν τον Θείο από το σταυρό και αρχίζουν να του λένε προστυχιές ότι -και καλά- όλοι ξέρουν ότι ο Θείος έχει το πιο μεγάλο καβλιτσέκι σε όλους τους 5 τόμους που έχουν εκδοθεί και θέλουν να το δουν. Ο Θείος δεν πιάνεται κορόιδο και κρατάει το καβλί του ερμητικά καρφωμένο μέσα στον κώλο του, αλλά οι καριόλες αρχίζουν τα τριψίματα και δεν θέλει και πολύ: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΘΟΥΛΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΜΗΤΡΕΣ.......και τσουπ.........
...να σου το αρχίδι ο βασανιστής του μαζί με δύο νταγλαράδες. Αρχίζει κι αυτός να τον καβλουρίζει και να κομπλιμεντάρει το Θηρίο του Θείου. Ο Θείος έχει λουφάξει σε μια γωνιά και τρέμει. Οι νταγλαράδες τον αρπάζουν αγκαζέ καθώς ο βασανιστής του του κόβει τρία κιλά καθαρό κρέας. Αυτή μέθοδος απώλειας βάρους συνίσταται από τους καλύτερους διαιτολόγους ανατολικά του Άουσβιτς.
το X-Factor των Maiden ήταν δισκάρα

   Στην επόμενη σκηνή ο Τύριον αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα και ψυχολογικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη φιλοσοφική υπόσταση του γάμου, του σεξ και της παγκόσμιας κυριαρχίας. Ο υπασπιστής του ο Μπρονν του υποδεικνύει ότι όλα γυρίζουν γύρω από το μέγεθος της τρύπας του μουνιού, αλλά ο Τύριον είναι επιφυλακτικός.
   Ο Ζεταίμ Λάννιστερ ξεκινάει με τη συνοδεία του θεράποντα παρα-ιατρού του και μερικών άλλων κομπάρσων να κατευθύνεται προς το Κίνγκσλάντινγκ. Όμως του σκάνε το νέο ότι δεν θα απελευθερώσουν τη Μπριάμ, αλλά θα τη βάλουν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση "η Αρκούδα κι ο Γύφτος". Το Ζεταίμ τον λούζει κρύος ιδρώτας καθώς φοβάται για τη ζωή της Μπριάμ και παίρνει όλη την παρέα πίσω για να την απελευθερώσουν. (Μερικά κλαπατσίδια από πέταλα αλόγων αργότερα) ο Ζεταίμ φτάνει πίσω στο κάστρο που τον κρατούσαν και βλέπει την Μπριάμ στο Λάκκο με την Αρκούδα. Οι υποκριτικές της ικανότητες ήταν τόσο άψογες που ο ίδιος ο Ζεταίμ έφαγε τη φόλα ότι ήταν αληθινή αρκούδα και έπεσε κι αυτός μέσα να τη σώσει. Το πλήθος γιουχάισε και η κριτική επιτροπή έδωσε "3" για την ερμηνεία τους. Η Μπριάμ έζησε και πήρε μαζί του το δρόμο του πολιτισμού.
να ζει κανείς ή να μη ζει μαδερφάκερ;




Ep. 8: Second Sons

Σε αυτό το επεισόδιο βρισκόμαστε με την Γ.Γ. ΚΚΓ, Ντενέρυς "Καλίσι" Ταργκάριεν να τσεκάρει το φβ της πόλης Γιούνκαϊ και βλέπει ότι έχουν κάνει like σε μια σελίδα που ονομάζονται "Δευτερότοκοι Γιοί". Κάνει κι αυτή like στη σελίδα για να δει περιεχόμενο. Δίπλα της στέκεται ο φρενΤζόουντ και ο Πάκισταν και κοιτάνε. Η σελίδα έχει 2 admins και έναν mod και μιλάει για μια δύναμη 2.000 μισθοφόρων που προστατεύουν την πόλη και είναι ισχυροί αντίπαλοι. Η Ντενέρις κάνει poke στους admins και τους στέλνει μήνυμα να συναντηθούν. Η συνάντηση κάθε άλλο παρά φιλική ήταν, καθώς οι δύο τους λέγανε συνέχει την Καλίσι "πουτάνα του φβ" και "παπιόφατσα". Αυτή δεν έδωσε σημασία στις προσβολές τους, αλλά τους ζήτησε να συμμαχήσουν, πρόταση την οποία αρνήθηκαν....οι admins μόνο μόνο, γιατί ο mod είχε πάθει έρωτα με την Ντενέρυς. Αυτός ο mod ονομάζονταν Ντάριος Θεοχάρης και ήταν ότι πιο τσόντα/Τόλμη και Γοητεία είχε μέχρι τότε η σειρά. Ο τύπος ήταν τόσο flawless που ακόμα και στρέιτ άντρες ξούρισαν κωλότριχες στο πρώτο τίναγμα του τέλειου μαλλιού του. Όταν κοίταξε με νόημα για πρώτη φορά την Ντενέρις (την κάμερα δηλαδή) ένιωσα μια ακατανίκητη έλξη να του δώσω μια ρουφοκαβλέτα και να τρέξουμε μαζί στην έξαψη της μάχης, ερωτευμένοι για πάντα. Για καλή μου τύχη παρέμεινα στρέιτ μέχρι την επόμενη σκηνή.
αν ήμουν λίγο πιο όμορφος θα 'μουν τελείως άχρηστος

Δύο δευτερόλεπτα αργότερα (στην επόμενη σκηνή) βλέπουμε πάλι τους τρεις τους να συζητάνε τι θα κάνουν με την Ντενέρις. Οι δύο λένε να την σκοτώσουν, αλλά ο Ντάριος Θεοχάρης την θέλει ζωντανή. Ρίχνουν κλήρο ποιος θα τη σκοτώσει κι ο κλήρος πέφτει στον Ντάριο.
Στην αμέσως επόμενη σκηνή βλέπουμε τη Ντενέρυς να κάνει το κομουνιστικό της χαμάμ και να μιλάει με την Μισαντρέι τη μεταφράστριά της. Τότε ξεπροβάλει από το πουθενά ο Ντάριος ντυμένος εξαιρετικά με τα χρώματα των Άσπιλων και λέει στην Ντενέρις ότι δεν τα βρήκε με τους άλλους δύο και αναγκάστηκε να τους σκοτώσει. Για ακόμα μια φορά το βλέμμα του έκανε ορδές στρέιτ αντρών να αμφισβητήσουν τη σεξουαλικότητά τους. Φήμες λένε ότι στην επίμαχη σκηνή ο Σύλλογος Ορκισμένων Λεσβιών καθόταν μπροστά στην τηλεόραση με ανοιχτά πόδια και έναν επαγγελματικό ανεμιστήρα για τις κάβλες. Ο Ντάριος ορκίστηκε αιώνια πίστη και αγάπη στην Ντενέρις (της οποίας τα μουνόχειλα φάνηκαν να βαράνε παλαμάκια σε ρυθμό θρας-Σλέιερ), αλλά δεν του το έδειξε.Αρκέστηκε στο να τον ευχαριστήσει και να αποδεχτεί τις υπηρεσίες του.
στο καινούριο καμασούτρα οι γυναίκες χύνουν απ' την καρωτίδα


   Πέρα από το Τείχος βρίσκεται ο χοντρο-Σαμ μαζί με την "προστατευόμενη" του και το φασκιωμένο παιδί της. Εκεί προσπαθεί να της φερθεί φιλικά για να τον αγαπήσει με το ζόρι και πάνω που είναι έτοιμη να ενδώσει, να σου σκάει από το πουθενά ένα Σουηδόμπι που θέλει να τους αρπάξει το μωρό. Ο Σαμ επιτίθεται με το σπαθί του και το Σουηδόμπι τον κάνει ρόμπα με ένα χαστούκι μπροστά στην γκόμενά του. Τότε αυτός βγάζει αυτό το επικό μαχαίρι που μέχρι τότε δεν ήξεραν τι κάνει και του το καρφώνει μπαμπέσικα στην πλάτη. Το Σουηδόμπι παθαίνει κρυοπαγήματα από την κρύα λεπίδα του γενναίου Σαμ και ψοφά. Ο γενναίος Σαμ παίρνει χεσμένος την γκόμενα και το παιδί της και τρέχουν, παρατώντας το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ που θα μπορούσε να σώσει όλη την ιστορία από τουλάχιστον δύο κύκλους επεισοδίων.
-Στη Μόσχα αδερφές, στη Μόσχα
-Μωρή Πέγκυ σκάσε πια

    Ο Ζαντόρ Κλεγκέιν έχει πλέον απαγάγει την παπΆρια Σταρκ και προς μεγάλη δικαίωση όλου το σοβαρού κόσμου, το πιο παντοδύναμο ον μέχρι τώρα έχει περιορίσει το πιο μεγάλο μαλακιστήρι της σειράς, αποτρέποντας την να μολύνει με την ηλιθιότητά της όλο το υπόλοιπο στόρυ. Πλέον κατευθύνονται προς τον γάμο του σογιού της, όπου προτίθεται να την ανταλλάξει με χρυσάφι, παρόλο που η αντικειμενική αξία της παπΆριας μετριέται μόνο σε τόνους σκατού.
   Στο Ντράγκονστόουν, η Μελισσάντρε φέρνει στο Στάθη τον μπάσταρδο ανίψι του, αλλά ο Στάθης μόνο ενθουσιώδης δεν είναι. Φήμες λένε ότι φέρεται να είπε "τα τω μακερώσο το μπούςτι ε;".
Μετά πάει στο κελί 32 που κρατάει τον σερ Ντάβος φυλακισμένο και αφού ανταλλάσσουν δέκα μαλακίες τον βάζει να του υποσχεθεί ότι δεν θα ξαναπροσπαθήσει να σκοτώσει τη μάγισσα. Ο σερ Ντάβος υπόσχεται, φιλάει και σταυρουλάκι και τον ελευθερώνει.
Σε άλλη κάμαρα βρίσκεται η Μελισσάντρε με τον, γυμνό πλέον, Γκέντρυ. Αυτή του δείχνει τα βυζιά της και αυτός αναθαρρεύει λίγο, παρόλο που τον έχει δεμένο χειροπόδαρα σε ένα κρεβάτι. Μετά βάζει πάνω στο κορμί του (και αφού ξανακουμπώσει τα βυζιά της) μερικές βδέλλες να του ρουφήξουν το αίμα. Εκείνη την ώρα μπαίνει ο Στάθης με τον Ντάβος στο δωμάτιο και παρακολουθούν. Μετά η Μελισσάντρε παίρνει τις γεμάτες αίμα βδέλες, τις ρίχνει στη φωτιά και λέει στον Στάθη να πει 3 ονόματα ανθρώπων που θέλει να πεθάνουν και αυτός κατονομάζει 1) Το ΡομποΣτάρκ, 2) τον πατέρα του Θείου Γκρέιτζόυ και 3) τον Τζόφφρυ, δείχνοντάς μας για δεύτερη φορά ο Τάιγουιν θεωρείται άκακος και οι μαλάκες θα αγοράζουν μπλουζάκια "Τύριον" και "οίκος Λάννιστερ" για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν.
-πες μου τρία ονόματα
-Ζιλμπέρτο, Ροναλντίνιο και Μέσσι
-Αυτούς θες να σκοτώσω;
-Όχι,  αυτούς θέλω να αγοράσει ο πρόεδρος


   Στο Κινγκσλάντινγκ οι πούτσες διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς η καβλομούνα Μάρτζερυ-μέλλουσα κυρία Τζόφφρυ δηλώνει κατενθουσιασμένη που θα λέει τη Σέρσεϊ "συννυφάδα", αλλά η Σέρσεϊ την απειλεί ότι αν την ξανακούσει να τη φωνάζει έτσι ή την γιαγιά της να λέει τον Τάιγουιν "συμπέθερο" θα την πνίξει μέσα στα ίδια της τα παρθένα μουνόχειλα και θα σερβίρει τον κώλο της σε γλυκόξινη σάλτσα Σετσουάν που σε κάποιες χώρες θεωρείται απρεπές. Ο Τύριον προσπαθεί να παρηγορήσει την αγαθομούνα Σάνσα, αλλά αποτυγχάνει οικτρά.
Ο γάμος ξεκινά και ο Τζόφφρυ έχει σκαρώσει ένα κάρο πλάκες για τον θείο του που του είχε κάνει τη ζωή κόλαση μέχρι να γίνει βασιλιάς, έτσι του ξεπληρώνει το χρέος του μπάσταρδου του Τύριον. Και τι γέλια ρίξαμε αχαχαχαχαχα!!!! Αλλά τα πιο ωραία έγιναν στο γλέντι όπου ο Τύριον σαν "καλό παιδί" γαμήθηκε στα ξύδια για να μην του κάνει κούκου μετά και γαμήσει καταλάθος τη Σάνσα. Ο Τζόφφρυ όμως σαν καλό παιδί του είπε ότι αν δεν κάνει ο θείος του το συζυγικό του καθήκον, τότε θα τσοντάρει αυτός και θα τη βιάσει για να μην ρεζιλευτεί στον κόσμο. Μετά γίνεται λίγο της πουτάνας και στο τέλος ο κοντο-Τύριον βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα με την Σάνσα, η οποία αρχίζει να γδύνεται, έτοιμη να αποδεχτεί την μοίρα της σαν -πλέον νόμιμα- κυρία Τύριον. Ο Τύριον της λέει να σταματήσει γιατί όσο και να την παίζει δεν του σηκώνεται. Τόσα χρόνια παρθενίας αρχίζουν και τη βαράνε στα νεύρα και του πετάει ένα μαξιλάρι και του λέει να κοιμηθεί στον καναμπέ του παλιομαλάκα. Όταν ήρθε το πρωί η Σάε για να στρώσει το κρεβάτι, το βρήκε καθαρό από παρθενόαιμα και τον κοντό στον καναπέ να κάνει το τελικό "ς" και ευχαριστήθηκε η ψυχή της.
-ο άνθρωπος είναι μαλάκας
-μάλιστα ανθυπολοχαγέ Γαβάθα



Ep. 9: The Rains of Castamere
(ωωωωωω, έχει να πέσει χοντρό καβλί εδώ)


Ο καβλο-Ντάριος Θεοχάρης ετοιμάζει ένα σχέδιο για να μπούνε πούστικα στην πόλη Γιουνκάι. Αυτός μαζί με τον σερ φρενΤζόουντ και το Γκρι Σκουλήκι μπαίνουν από μια κρυφή πόρτα, ξιφομαχούν με μερικούς φρουρούς και καταφέρνουν να ανοίξουν τις πύλες. Η Ντενέρις κάθεται στη σκηνή της ανυπόμονη για την έκβαση της μάχης (για τη ζωή του Ντάριο). Τελικά σκάνε ένας-ένας οι ήρωές μας, και για πιο δραματική δραματικοποίηση έρχεται τελευταίος και λουσμένος στο αίμα, ο Ντάριος, χαμογελώντας σαν ένας πολύ όμορφος καθυστερημένος που μόλις έκανε γλυφομούνι σε περίοδο.
μόνο οι αδερφές γαμάνε με την ψωλή τους. Οι σωστοί άντρες γαμάνε με το πουτσοπίγουνό τους

   Κοντά στο Τείχος πλέον, ο σακάτης Μπραν Σταρκ μαζί με την κομπανία του βρίσκουν καταφύγιο σε ένα παλιό και εγκαταλελημμένο πύργο. Λίγο παρακάτω ο Τζων Σνόου με τους Άγριους βλέπουν ένα γέρο εκτροφέα αλόγων, τον οποίο οι Άγριοι θέλουν να το σκοτώσουν, αλλά ο Τζων λέει να μην τον πειράξουν και τελικά όσο του επιτίθενται ο Τζων προσπαθεί να του σώσει τη ζωή,κάτι που καταφέρνει παρόλο που ο γέρος δραπετεύει γεμάτος βέλη, πιο τρύπιος κι από τη Λίζα Ανν στο Nailin' Palin. Αλλά όχι για πολύ γιατί ο γέρος ψοφάει απ' τα ιπτάμενα σουβλάκια του τόξου της Υγρήτ. Οι Άγριοι εξοργίζονται και θέλουν τον Τζων νεκρό,όμως από τον πύργο τους παρακολουθεί ο Μπραν κι η παρέα του. Τότε ο Μπραν και ο Τζουτζές πέφτουν σε Ηδονοβλεπτικό Σοκ και καταλαμβάνουν τα σώματα των δύο Λύκων που είχαν και αρχίζουν να σκοτώνουν Άγριους για να βοηθήσουν τον Σνόου. Όμως ο αντίπαλος Ηδονοβλεψίας κατευθύνει τον αϊτό του πάνω του, αλλά αυτός ξεφεύγει με μερικές νυχιές. Πίσω του ακούει την Υγρήτ να ξεστομίζει τι προστυχιές θα κάνει στην μαμά του Τζων Σνόου και στην παναγία του άμα τον ξαναπετύχει.
Τζων περιμένω το παιδί σου


.....


το ξυλάκι βγήκε θετικό, έχω και αναγούλες



........



.........





Αργότερα το βράδυ, η κομπανία του Μπραν χωρίζεται στα δύο: αυτός, ο Τζουτζές, ο Χόντορ κι ένας λύκος θα πηγαίνανε αλλού και η Όσα μαζί με τον Ρίκον (τον βενιαμίν-Σταρκ), τον άλλον λύκο και την αδερφή του Τζουτζέ θα πηγαίνανε αλλού....άντε γεια γιαγιά.
   Όλα βαίνουν πολύ όμορφα στο Τουίν όπου τελείται ο πιο γνωστός γάμος της τελευταίας δεκαετίας. Ο Ηλίθιος Ανιψιός και η Ανυποψίαστη Φρέυ παντρεύονται και όλοι είναι χαρούμενοι. Η μάνα-Στάρκαινα: κομπλέ, ο ΡόμποΣταρκ και η γυναίκα του: σούπερ, ο Άρχοντας Φρέυ: γαμάτα, ο γαμπρός: δεν το πιστεύει, η νύφη: στα σύννεφα........και μετά (σκοτεινιάζουν όλα).....οι πόρτες κλείνουν και οι φρουροί στέκονται μπροστά τους. Όλοι έχουν μείνει κάγκελο και μόνο ο Άρχοντας Φρέυ χαμογελάει γαμημένα. Πρώτη κίνηση αστραπή και αρχίζει να βρέχει βέλη προς όλους τους καλεσμένους. Η μάνα-Στάρκαινα τρώει πεντέξι, οι φίλοι τους γίνονται σουρωτήρια. Ένας φρουρός κατευθύνεται απότομα προς την έγκυο γυναίκα του ήδη χτυπημένου ΡόμποΣταρκ και αρχίζει να την καρφώνει στη φουσκωμένη της κοιλιά (μαλάκα, πουτάνα όλα λέμε) και καπάκια τη σφάζει. Ο θάνατος κάνει βόλτες μέσα στην αίθουσα και μαζεύει τις ψυχές των άμοιρων. Ο ΡόμποΣτάρκ βλέποντας τη γυναίκα του τόσο βάναυσα δολοφονημένη προσπαθεί να απλώσει το χέρι του, αλλά ένας φρουρός τον μαχαιρώνει σαν αρνί. Τελευταία μένει η μάνα-Στάρκαινα που αν και βαριά λαβωμένη προσπαθεί να σωθεί κρατώντας όμηρο τη γυναίκα του Φρέυ, αλλά αυτός την αγνοεί, τότε έρχεται ο προδότης και τη σφάζει από πίσω καθώς και αυτή ταυτόχρονα σφάζει τη γυναίκα του. Ένας από τους καλεσμένους που γλίτωσε, φάνηκε ότι είχε κανονίσει με τον Φρέυ για τη δολοφονία των Σταρκ εξ ονόματος των Λάννιστερ (ο προδότης). Οι φρουροί που πριν δολοφονούσαν, τώρα σέρνουν τα κουφάρια των νεκρών έξω και σφάζοντας ότι είχε απάνω του τη σφραγίδα Σταρκ.....πουτάνα όλα λέμε, άσε μην τα ξαναθυμάμαι....
   Όλα αυτά τα βλέπει κρυμμένη η δεύτερη καριόλα Σταρκ που μόνο αυτή με τη μάνα της έπρεπε να είχαν σφαγιαστεί: η παπΆρια, μαζί με τον Ζαντόρ Κλεγκέιν, η οποία για πολλοστή φορά γλιτώνει το χάρο. Και έτσι τελείωσε ένα επεισόδιο του οποίου η μαύρη οθόνη για τους τίτλους τέλους είχε σαν μοναδικό σκοπό να δεις τα έκπληκτα μούτρα σου στην οθόνη και να πεις "waddafak did I just see????"








Ep. 10: Mhysa

Δεν έχεις προλάβει ακόμα να συνειδητοποιήσεις τι είδες στο προηγούμενο επεισόδιο και βλέπεις εδώ τους στρατιώτες του Φρέυ να βγαίνουν έξω από το κάστρο και να κατασφάζουν τους τελευταίους συμμάχους των Σταρκ. Ο Ζαντόρ μαζί με την παπΆρια ξεφεύγουν.
   Το επόμενο πρωί, ο Φρέυ μαζί με τον προδότη συζητάνε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, μεταξύ των οποίον ότι το αρχίδι που βασανίζει το μαλάκα τον Θείο Γκρέυτζόυ είναι μπάσταρδος γιος του (το υποπτευόμασταν).
   Στο Ντρέντφορτ, εκεί δηλαδή που κρατείται ο ευνούχος πλέον Θείος, ο βασανιστής του τον περιγελά καθώς αυτός εκλιπαρεί για θάνατο ή έστω μια εγχείριση αλλαγής φύλου, αλλά το μπαστάρδι του λέει ότι του χρησιμεύει περισσότερο ζωντανός και Θείος, παρά νεκρός ή Θεία. Μέσα σε όλο τον ψυχολογικό πόλεμο, πείθει τον Θείο ότι το νέο του όνομα θα είναι πλέον "Ρικ", αλλά δεν θα εκπέμπει από την Κύπρο.
   Στο Πάικ, ο πατέρας και η αδερφή του Θείου λαμβάνουν πακετάκι με τρία κιλά φρέσκο "κρέας" Θείου. Ο Πατέρας του είναι λίγο σταρχίδιατουξέρωγω, αλλά η αδερφή του ευαισθητοποιείται και θέλει να πάει να τον απελευθερώσει
   Στο Κίνγκσλάντινγκ φτάνουν τα νέα του Κόκκινου Γάμου και γίνεται ξανά της πουτάνας, αφού η Σάνσα για μια ακόμα φορά χάνει δυο μέλη της οικογένειάς της και μην γνωρίζοντας αν τα υπόλοιπα ζούνε, ανακηρύσσει τον εαυτό της Πεντάρφανη και Καταφρονεμένη. Ο Τύριον προσπαθεί να την παρηγορήσει, αλλά το γεγονός ότι ο πατέρας του σχεδίασε τις δολοφονίες, και ο ανιψιός του και βασιλιάς Τζόφφρυ ήθελε να της κάνει δώρο το κεφάλι του αδερφού της βρασμένο πηχτή, δεν βοηθάει και ιδιαίτερα.
  ΚΑΠΑΚΙΑ σκάει στο Κινγκσλάντινγκ ο Ζεταίμ Λάννιστερ, μαζί με την Μπριάμ και τον φαρμακοτρίφτη γιατρό που τον κουράρει. Η Σέρσεϊ μένει μαλάκας που βλέπει τον αδερφό της σε τέτοια χάλια.
   Στο Ντράγκονστόουν ο σερ Ντάβος, που έχει μάθει πλέον να διαβάζει καλά, προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να μην θυσιάσει το αγόρι, αλλά εις μάτην. Τότε πάει κρυφά, τον απελευθερώνει και του δίνει μια βάρκα να πάει στην ευχή του θεού και να κάνει το σταυρό του που γλίτωσε. Όταν το ανακάλυψε ο Στάθης έγινε έξω φρενών και απειλούσε να κάνει τόσο ανείπωτα πράγματα στον Ντάβος που θα έδειχναν όλη τη σκηνή πιξελιασμένη και γεμάτη "μπιπ". Όμως ο Νταβός του δείχνει ένα γράμμα από το Τείχος που έλεγε ότι οι μάχες της διαδοχής είναι όλες μπαρμπούτσαλά καθώς ένας πιο απειλητικός εχθρός κατέβαινε να τα καταγαμήσει όλα. Δίπλα του η Μελισσάντρε λέει ότι ο σερ Ντάβος πρέπει να παραμείνει ζωντανός για να βοηθήσει στον νέο αυτό αγώνα κι έτσι ο Στάθης ξανασηκώνει το φερμουάρ του.
   Φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στο Τείχος, ο Μπραν Στάρκ, ο Τζουτζές με την αδερφή του, ο Χόντορ και ο ένας Λύκος, ξετρυπώνουν τον χοντρο-Σαμ με την γκόμενά του και το μωρό. Ο χοντρο-Σαμ καταλαβαίνει αμέσως ποιος είναι και τους λέει ότι ήταν κολλητός με τον ετεροθαλή αδερφό τους Τζων Σνόου και ότι θέλει να τους ακολουθήσει,αλλά του λένε "μαλάκας είσαι;" και του λένε το σχέδιο να πάνε βόρεια του Τείχους. Τότε αυτός τους δίνει και τα υπόλοιπα επικά μαχαίρια (που μέχρι τότε νομίζαμε ότι ήταν μόνο ένα, αλλά τελικά μαλάκες πιαστήκαμε κι εμείς) και τους λέει ότι αυτά μπορούν να σκοτώσουν Σουηδόμπι. Τον ευχαριστούν και του λένε να πάρει το μπούλο, μαζί με τη γκόμενά του.
   Τελικά ο Σαμ φτάνει με την γκόμενά του στα κεντρικά γραφεία του Τείχους, στο Καστλ Μπλακ κι εκεί ο διοικητής του του ρίχνει ένα χέσιμο που έφερε την γκόμενά του εκεί. Αλλά του λέει ότι είναι πολιτική πρόσφυγας και του μαλακώνει την καρδιά. Του εξηγεί το τι πέρασαν και ο διοικητής προβληματισμένος δένει στα ταχυδρομικά του κοράκια μηνύματα προς όλους (σπαμ), ότι υπάρχει πρόβλημα και ν' αφήσουν τις μαλακίες, αλλιώς μέχρι το τέλος του χειμώνα θα έχουν όλοι λέπρα και θ' ακούν σουηδικό black metal, γεγονός που θα επιφέρει τεράστιο πλήγμα στη μουσική βιομηχανία.
   Λίγο πιο πίσω ο Τζων κάθεται να ξεκουραστεί και να φροντίσει της πληγές του όταν του κάνει σουρπράιζ η Υγρήτ, απειλώντας να τον κάνει τασκεμπάμπ. Ο Τζων παίρνει το γνωστό κλαψομούνικο και απολογητικό, δίχως ίχνος θάρρους ύφος του, λέγοντάς της ότι ακόμα την αγαπάει, αλλά μπίρι-μπίρι-μπίρι. Ευτυχώς η Υγρήτ δεν πείθεται και ο Τζων αποχωρεί με τρία βέλη να προεξέχουν από την κωλοτρυπίδα του και την Υγρήτ με ραγισμένη καρδιά. Φτάνει κι αυτός στο Καστλ Μπλακ, όπου ξανασμίγει με τους φίλους του και του κάνουν αντιτετανικό ορό.
   Έξω από την πόλη Γιουνκάι κάθεται η Ντενέρις και περιμένει να εμφανιστούν οι απελευθερωμένοι σκλάβοι. Αυτοί εμφανίζονται, αλλά είναι αμίλητοι. Ένα "τι στο μπούτσο" τριγυρίζει το μυαλό της, οπότε τους λέει ότι είναι ελεύθεροι μόνο αν αυτοί οι ίδιοι επιθυμούν να είναι ελεύθεροι, έτσι σπάει ο πάγος και ένας-ένας όλοι μαζί οι απελευθερωμένοι σκλάβοι της φωνάζουν "ΕΣΣΔ-ΕΣΣΔ-ΕΣΣΔ" όλο και πιο δυνατά....Η Ντενέρις δεν καταλαβαίνει τι είναι αυτό και ρωτάει την μεταφράστριά της και αυτή της αποκρίνεται ότι είναι τα αρχικά της παλιάς Σοβιετικής Ρωσίας. Η μητέρα-Ντενέρις απλώνει τα χέρια της προς το πλήθος και το πλήθος την αγκαλιάζει καθώς αυτή απαγγέλλει τις πρώτες παραγράφους από "το Κεφάλαιο" του Μαρξ.




  
     



Μαλάκες, αυτό ήταν το μεγαλύτερο κείμενο που έγραψα ποτέ και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες (να βρεις να γράψεις μια μαλακία για κάθε σκηνή, μεγάλα επεισόδια, κρασάρισμα του υπολογιστή, κακός ύπνος και κρύωμα). Ελπίζω να σας άρεσε, αλλά το τέταρτο μέρος θα αργήσει πολύ να έρθει. Οποιοσδήποτε ένιωσε ότι τα γραφόμενά μου τον προσέβαλαν σαν προσωπικότητα, πεποιθήσεις, σεξουαλικές προτιμήσεις, καλό θα ήταν να βγάλει το δονητή του socially correct απ' τον κώλο του και να αντιμετωπίσει το κείμενο σαν αυτό που πραγματικά είναι: μια διακωμώδηση και τίποτε άλλο. Σίγουρα η όλη γραφή θυμίζει σε σημεία κάποια "κατίνα" που κουτσομπολεύει τη γειτονιά,αλλά ήταν ένα απαραίτητο στοιχείο για να πετύχω το στόχο μου, δηλαδή να αποδείξω ότι ηλιθιωδώς υποστηρίζει ο πολύς κόσμος χαρακτήρες όπως ο Νεντ Σταρκ και μισεί τύπους όπως ο Τζόφφρυς που στην τελική ήταν ένα παιδί που από μικρό τον κακοποιούσε ο θείος του και τον κακομάθαινε η μάνα του. Αυτά


hi, I'm Arya Stark and welcome to "Jackass"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μην ντρέπεσαι, γράψε τη μαλακία σου