Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

GAME OF THRONES-ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ-ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



    Ναι, τα είδα ρε τα επεισόδια ΟΛΑ μέχρι τώρα,

 εγώ που είχα ορκιστεί στο Μεγαλοπόδαρο και στη Σάπια Μπυροκοιλιά του Cooli Kotobeika ότι δεν θα συνέχιζα μετά τα τρία επεισόδια που είδα πριν τρία χρόνια, αλλά νομίζω ότι είχα αρκετά ανεχτεί τη σαπιοκοινωνία που έκραζε τόσους χαρακτήρες της σειράς, ώστε αποφάσισα να το δω και να τους βγάλω όλους μαλάκες.
   Γιατί το να κρίνεις είναι εύκολο όσο η μαμά σου, αλλά το να καταλαβαίνεις για πιο λόγο είναι ο άλλος αρχίδι ή καλός έχει πιο μεγάλη σημασία.

 Αυτό είναι το πρώτο άρθρο από τέσσερα στο σύνολο: ένα για κάθε κύκλο. Όσοι δεν έχουν δει τη σειρά και δεν θέλουν να φάνε κανένα σπόιλερ στα μούτρα παρακαλούνται να αποχωρήσουν γιατί η πούτσα θα πέσει βροχή.

  Όσοι γέμιζαν με χολή αναφέροντας στα στάτους τους ονόματα όπως Τζόφρυ και Σέρσεϊ ετοιμαστείτε να πάτε να γαμήθείτε!!!














Ντενέρις Ταργκάριεν (κα. Ντρόγκο, Καλίσι)

Η πρώτη αγαθομούνα, από τις δύο που έχει η σειρά (η άλλη είναι η Σάνσα), ξεκινάει σαν το ένα από τα δύο αδέρφια της οικογένειάς της που σώθηκαν από μια σφαγή γιατί ο πατέρας της που ήταν βασιλιάς τα γάμησε όλα στο βασίλειο και τον σκότωσαν μαζί με -σχεδόν- όλους τους συγγενείς του.
Ο αδερφός της ο Βισέρης (μαλακία όνομα) για να πάρει τον θρόνο όλων των βασιλείων που -και καλά- ανήκει στην οικογένειά του δίνει την αδερφή του στο βασιλιά των Γραμμωμένων Βιαστών (Ντοθράκι), τον Καλ Ντρόγκο (Κόναν με μπούκλα στα μούτρα). 
Δυστυχώς όμως η Ντενέρις είναι αρνί και στο πρώτο ραντεβού με τον Καλ, αυτός τη βιάζει με τρυφερό πισωκολλητό κάτω από το ρομαντικό ηλιόγερμα. Ευτυχώς η Ντενέρις μετατρέπεται γρήγορα από ανήλικο ξυλάγγουρο για πισωκολλητα σε θεά του σεξ και ο Καλ το εκτιμά δεόντως: κόβει τους πολλούς-πολλούς βιασμούς.
   Πλέον είναι μια ερωτευμένη γυναίκα και δεν την πολυνοιάζει αν ο αδερφός της θα πάρει το θρόνο ή αν ο άντρας της της έχει κάνει τον τράχηλο-διώρυγα Σουέζ. Μετά μένει έγκυα και το ανακοινώνει στον Καλ και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Ζουν το όνειρό τους και ανάμεσα στους ρομαντικούς βιασμούς η Ντενέρις σκέφτεται τι στο μπούτσο να κάνει 3 αυγά δράκου που της χάρισαν. Αρχικά πήγε να τα κάνει στα κάρβουνα, αλλά δεν της πέτυχε η συνταγή και εκκολάφθηκαν τρία μικρά δρακάκια ΑΛΛΑ μονάχα όταν ο άντρας της ήταν πια φυτό και αναγκάστηκε να τον βάλει αυτόν στα κάρβουνα, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να κάνεις ένα χορτοφάφικό μενού στο μπάρμπεκιου. Και επαναλαμβάνω, τη βίασε-τον ερωτεύτηκε (πούτσα και καημός). Με τον θάνατο του Ντρόγκου λίγοι πολεμιστές Ντοθράκι την ακολούθησαν κι ας βγήκε με το μουνί όξω, άκαυτη από τις φλόγες, λες και είχε μπει για ένα ντουζάκι.















Καλ Ντρόγκο (Καλ, σύζυγος Ντενέρις)
Ο Καλ είναι ο ηγέτης μιας φυλής, των Ντοθράκι, που είναι κάτι σαν Ούνοι με σφυροδρέπανα, βαμμένοι με το αίμα νεκρών Στρουμφ. Κάνουν κοτσίδες σε μούσια και μαλλιά και τα χόμπι τους είναι ο βιασμός και η ιππασία στη Σαχάρα.
  Ο Καλ κάνει μια συμφωνία με τον αδερφό της Ντενέρις, να πολεμίσει με το στρατό του για χάρη του για να πάρει το θρόνο, με αντάλαγμα το ανήλικο μουνάκι της Ντενέρις. Δηλαδή, θα πήγαινε να αιματοκυλήσει τον κόσμο....για το μουνί....γέτης"...
Ο καημενούλης όμως ο Καλ έκανε βαβά σε μια μονομαχία με έναν άλλο Ούνο και η Ντενέρις έπεσε απάνω του να τον γιάνει με το ζόρι.
"Βρε δε θέλω" της έλεγε αυτός, "βρε θα πάθεις καρκινικό έητζ και θα ψοφήσει το Ντρογκόκαβλο από λευχαιμία" του έλεγε αυτή και έτσι βάλανε μια βιασμένη μάγισσα να τον θεραπεύσει, αλλά αυτή τους έπαιξε πουστιά και αντί να τον γιατρέψει τον μετέτρεψε σε πατζάρι, οπότε δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τον κάψουν.
Καλά να πάθει όμως ο μαλάκας, γιατί αντί να πάει κατευθείαν στον πόλεμο, έκανε τον νταή στους αγρότες. Ευτυχώς ψόφησε ένας από τους πιο άχρηστους και ηλίθιους ηγέτες που γνώρισε η Μέση Γη...εεε...στο Γουέστερος και Έσσος ήθελα να πω. Στην παρούσα φάση βρίσκεται στον παράδεισο και βυζαίνει το αγέννητο παιδί τους.


















 Τζόρα Μόρμοντ (σύμβουλος Ντενέρις)
 Όπως και στα ντοθρακιανά, έτσι και στα ελληνικά δεν υπάρχει λέξη για το friendzone.
Ο Τζόρας είναι ένα ύπουλο αρχίδι, μπαστάρδι ολκής και κακοπορνόγερος με παιδοφιλικές τάσεις, τόσο αίσχος που έπρεπε να υπάρχει ειδική φυλακή για μουνόπανα του είδους του.
   Ξεκίνησε την καριέρα του σαν δουλέμπορας και όταν τον τσάκωσαν του είπαν, "ή θα σου κόψουμε το μπούτσο ή θα πας να κατασκοπεύεις για χάρη μας μια μικρή, ανήλικη μουνίτσα κάπου στο χίλιοδιάολο. Αν δεχτείς το δεύτερο, θα παραγράψουμε τα αδικήματά σου".....πιστεύω η επιλογή ήταν εύκολη.
Συνεχίζουμε για να δούμε τι σκατόγερος ήταν.
Έκανε τον καλό στη Ντενέρις και πίσω από την πλάτη της έστελνε αναφορές και ήθελε να της τον σφυρίξει γιατί όπως είπα, η Ντενέρις είναι ωραίο, ξανθό μουνάκι, ανήλικο ΚΑΙ με αξιώσεις στον Σιδερένιο Θρόνο. Ρε....αρχίδι σου λέω, μη μασάς.
Έκανε τον μαλάκα όσο καιρό ο Καλ της ίσιωνε την πλάτη και το έπαιζε φίλος με όλους, περιμένωντας πότε ο πολεμικός ηγέτης, Καλ θα πέθαινε, γιατί ήταν φανερό ότι τέτοιος μαλάκας δεν θα ζούσε για καιρό. Τελικά ο Καλ ψόφησε κι ο Τζόρας έπαιξε την τεθλιμμένη συμπεθέρα και στάθηκε δίπλα στην Ντενέρις...(γιατί άραγε το μουνόπανο;) έχοντας πάντα το προσωπείο του άη-Νίκου Ξανθόπουλου του Κατατρεγμένου. Ε, Τζόρα, γαμιέσαι πουτανογέννημα. 















Βισέρης Ταργάριεν (αδερφός Καλίσι, διεκδικητής θρόνου) 

Όταν τον πρωτοείδα είπα "lol, ποιός έλυσε τα μαλλιά του Λέγκολας;!"
Η αλήθεια είναι ότι αν ποτέ γινόταν βασιλιάς ο Βισέρης, θα ήταν τόσο μα τόσο μουνόπανο που συγκριτικά θα φτιάχνανε θαυματουργές εικόνες του Τζόφρυ και θα τις πουλούσαν στην Τήνο, με δώρο τα δάκρυα του αγίου.
Ο Βισέρης ήταν ο κακομαθημένος γιος, που όμως είχε μάθει πολύ καλά την έννοια της εξουσίας και είχε πολύ ξεκάθαρο σχέδιο πως θα την αποκτήσει. Λέει λοιπόν "δεν έχω λεφτά για να πάρω Άσπιλους (σε επόμενο άρθρο), αλλά κοίτα να δεις που η αδερφή μου έχει μουνί κι ο Ντρόγκος είναι σε περίοδο αναπαραγωγής". Έτσι πουλάει την αδερφή του και παίρνει σε αντάλαγμα ένα στρατό άτριχων Ταλιμπάν για να πολεμίσει για το θρόνο.
Μιλάμε ΣΧΕ-ΔΙ-Α-ΡΑ!!!
Οι σύμβουλοι δίπλα του του φούσκωναν τα μυαλό ότι και καλά όλος ο Κόσμος περιμένει την επιστροφή του και μόλις θα κάνει είσοδο στο Κινγκς Λάντινγκ (η Ουάσιγκτον του Γουέστερος) θα γινόταν επανάσταση και θα τον έκαναν βασιλιά χωρίς να πέσει ούτε μισό μπουκέτο.
Δυστυχώς όμως ήταν πολύ ανυπόμονος και βλέποντας ότι ο Καλντρόγκο πηδούσε τόσο την αδερφή του που μετά δεν είχε αντοχές να πάρει το Καλασάρ ούτε μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα, αντέδρασε και απείλησε την έγκυο αδερφή του μπροστά στον Ντρογκο. Ο Καλ, που ήταν γνωστός για τις διαλεκτικές του ικανότητες και το ταλέντο του να διαχειρίζεται λεπτές καταστάσεις με τον διάλογο και τη διπλωματία, του έκανε το κεφάλι ράβδο χρυσού 24ρα και τα χέρια του κοτοφτερούγες για να φάνε τα συντρόφια. Έτσι ο κόσμος έχασε έναν μεγαλοπρεπή δικτάτορα.


















Τζόφρυ Μπαράθιον (αδικοχαμένος βασιλιάς)

Ο Τζόφρυ ήταν ό,τι πιο αθώο είχε να επιδείξει ο Άρχοντας των Δαχτυλ...Game of Thrones ήθελα να πω, -πως μου ξέφυγε-, το οποίο το διεφθειραν σε τέτοιο σημείο ώστε να τρελαθεί. Και αν μέχρι το τέλος της ανάλυσης αυτού του χαρακτήρα, δεν τον συγχωρέσετε για ό,τι έκανε θα είστε και πολύ μαλάκες.
Ο Τζόφρυ ήταν παιδί αιμομιξίας και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να μην πάει κάτι καλά με το μυαλό του. Το να κατηγορείς τον Τζόφρυ είναι σαν να κατηγορείς ένα παιδάκι με διανοητικά προβλήματα επειδή διέπραξε ένα έγκλημα.
ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΓΑΜΙΕΣΤΕ.
Πόσες και πόσες φορές δεν είδα τη λέξη "αρχίδι" γραμμένη δίπλα στο όνομά του.
Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τον αρχίδα τον Τύριον να τον χτυπάει δύο φορές επειδή δεν γούσταρε να κάνει ό,τι τον πρόσταξε. Να πάει να γαμηθεί ο Τύριον ο μουνοπανάς και καλά έπαθε ό,τι έπαθε μετά.
Η αδερφοτσουλάρα η μάνα του ξέρει μόνο να τον κανακεύει και δεν τιμωρεί τον Τύριον για τα χαστούκια. Ο κανονικός του πατέρας τον έχει γραμμένο στα παπάρια του παρόλο που είναι και θείος του. Ο Τζόφρυ έχει μια απίστευτη λατρεία για τον βασιλιά-πατέρα του και κλαίει για τον θάνατό του, όμως κανείς δεν του συμπαραστέκεται. Τον υποτιμούν και τον βρίζουν, οπότε αναγκαστικά μπαίνει σε θέση άμυνας (όπως θα κάναμε όλοι μας) και λέει "τον επόμενο θα τον γαμήσω" και τυχαίνει να είναι η αδερφή της αγαθομούνας της Σάνσας, η Άρια που του επιτίθεται, οπότε τρώει και την πούτσα και σκοτώνουν τον Λύκο της. Έτσι λοιπόν ήταν πέρα για πέρα φυσιολογικό, μετά από τόσα ψυχολογικά τραύματα και μετά που η μάνα του τον έκανε βασιλιά να αρχίσει να παίρνει κεφάλια. Μαλάκες σκεφτείτε το: κι εσείς τα ίδια θα κάνατε. Δεν γίνεται πχ να σε γαμάνε καθε μέρα και όταν βρίσκεις κατά τύχη 500 ρουκέτες να λες "όχι μαλάκα, δεν θα ανταποδώσω την πούτσα, αλλά θα κλείσω τον κύκλο του σπέρματος εδώ με σύνεσή και ειρήνη".
Έτσι λοιπόν ξεκινάει το αίμα να κυλά.










Τύριον Λάννιστερ (γαμημένη πορδή)

Ο Τύριον είναι η κλασσική περίπτωση μουνόπανου που ανήκει σε μειονότητα.
Γυρίζει στα μπουρδέλα και γαμεί σκορπώντας φράγκα, υποτιμάει τον Θίον, βρίσκει τη σκληρή ζωή "χαριτωμένη" και τους βόρειους πολύ μπρουτάλ για τα γούστα του και μετά διατάζει τον Τζόφρυ να πάει να συλληπηθεί τη μάνα Στάρκαινα που το μαλακιστήρι της ανέβηκε στον πύργο και πέφτοντας έμεινε παράλυτο και όταν αυτός του λέει "όχι" γιατί έχει καλύτερα πράγματα να κάνει, τον χαστουκίζει λες και είναι η πουτάνα του.
 Και αυτά μόνο στο πρώτο επεισόδειο, έτσι; 
Κλασικός μαλάκας κακοαναθρεμένος, που επειδή γεννήθηκε νάνος νομίζει ότι δεν τον αγαπάει κανείς, το ρίχνει στο αλκοολίκι και στο μουνί ενώ γύρω του γίνεται ο χαμός.
Κάθε φορά όμως που τρώει πούτσα από κάποιον χαρακτήρα, τότε γυρίζει και το παίζει αδικημένη μειονότητα και "η πουτάνα η μοίρα" και "είμαι κοντός, γιατί με πειράζετε τον ανάπηρο;"
Τράβα ρε και γαμήσου αρχίδι. Είσαι τυχερός που σε μια εποχή που άλλοι πατεράδες θα σε είχαν θάψει ζωντανό ή θα σε έκλειναν σε ένα κελάρι να κυνηγάς αρούρια, εσένα ο δικός σου σου έδινε λεφτά να φοράς χρυσές ρόμπες.
Αν εγώ είχα γεννηθεί νάνος θα είχα αρπάξει δυο στιλέτα και θα γινόμουνα ασσασσίνος να πηγαίνω κάτω από τ' αρχίδια των εχθρών μου και "φσιτ-φσιτ" θα τους τα έκανα πατσά.
Αλλά έχεις εδώ το κοντοάρχιδο και κάθε δεύτερη σκηνή τον βλέπεις να χέζεται για τη ζωή του.
Όταν όμως έγινε ο Τζόφρυ βασιλιάς και τον ανάγκαζε να παίρνει ασανσέρ για να ανέβει στο σκαμπώ του δεν τον χάλασε.






















Τζέιμι Λάννιστερ (μονογαμικός αιμομίκτης)
Σέρσεϊ Λάννιστερ (γαμιέται μόνο με συγγενείς πρώτου βαθμού) 

Τα μεγαλύτερα διδυμα αδέρφια του Τύριον (και γονείς του Τζόφρυ) είναι ο ορισμός της προβληματικής οικογένειας.
Ο δε Τζέιμι, τεράστιος ξιφομάχος με έφεση στο πισωκολλητό με την αδερφή του (στην τέταρτη σεζόν που, αφού του έχουν κόψει το χέρι και γυρίζει σπίτι, αναγκάζεται να τη γαμεί μόνο ιεραποστολικά), του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι του "Βασιλοσφαγέα" διότι σκότωσε τον προηγούμενο βασιλιά (μπλα-μπλα-μπλα βαρετή ιστορία) και πλέον είναι πατέρας και των τριών παιδιών της αδερφής του γιατί ο σύζυγός της και βασιλιάς είναι απασχολήμένος με τη μπέκρα, το κυνήγι και το γαμήσι, λες και το να είσαι βασιλιάς σημαίνει να κοντράρεις το Μικ Τζάγκερ. 
   Στην πρώτη σεζόν μας τον παρουσιάζουν μουνόπανο, αλλά με το ελαφρυντικό ότι τα κάνει όλα για να συμπαρασταθεί στην αδερφή του που έχει φάει μια αγέλη ελάφια σε κέρατο.
Η δε Σέρσεϊ είναι ένα κακό πλάσμα από γεννησιμιού της, που "και καλά" οι πίκρες που έχει φάει από τον άντρα της την έχουν κάνει έτσι. 
    Αρχίδια όλα, παιδιά μην τα πιστεύετε.
Η Σέρσεϊ είναι καλογαμημένη, αφού έχει κάθε συγγενή εξ αίματος να κάνει παρέλαση στο μουνί της και αντί να κάνει ο,τι κάνει κάθε καλογαμημένη γυναίκα (να πιει καφέ με τις φιλενάδες και να πει πόσο μεγάλο τον έχει ο δικός της), κάθεται και μηχανοραφεί.
Θα μου πεις "ναι, εντάξει, ο Ρόμπερτ την έχει κάνει σαν αυτοκόλλητο Γιαγκερμάιστερ από το κέρατο", αλλά δεν είναι αυτός λόγος για να είσαι μπιτς.
Όσο αφορά τον πατέρα τους, Τάιγουιν και τον βασιλιά Ρόμπερτ, τα έχω πει.















Οικογένια Σταρκ (το μικρό σπίτι στο λιβάδι)

Εν συντομία έχουμε και λέμε

  • Ο Παπαστρούμφ που μόλις έγινε Χέρι του Βασιλιά έβαλε το χέρι στον κώλο του
  • Μάνα-Στάρκαινα, λίγο πιο ηλίθια από την "έξυπνη σίτα", καθώς κάθε σχέδιο που κάνει για να γλυτώσει την οικογένειά της, φέρνει και ένα πιάτο λιγότερο στο σπιτικό τραπέζι. Η Μήδεια που έσφαξε τα παιδιά της δεν μπόρεσε να τα καταφέρει τόσο καλά.
  • Ρομπ Σταρκ, λίγο πιο σοβαρός και τον στέλνουν στο μουσείο να κάνει το άγαλμα. Από τον πατέρα του κληρονόμησε το μούσι και το αμπέχωνο που φοράει για να πάει στα πρόβατα. Όταν σκοτώσανε τον πατέρα του θέλησε να πάρει εκδίκηση αλλά τα σκάτωσε γιατί ήθελε να παντρευτεί τη μαυρούλα με το αχλαδωτό κωλαράκι
  • Σάνσα Σταρκ, αγαθοβιόλικο σνομπάκι που μεγάλωσε με Μπάρμπι Πριγκίπισσα και όταν πρωτοείδε τον Τζόφρυ κόντεψε να ξεχειλώσει ο περθενικός της υμένας από τα μουνόζουμα της πρώτης εφηβείας. 
  • Άρυα Σταρκ, ξερόλα και μαλακοβιόλισα μικρή. Τόσο άτυχη που αν έπαιζε Κίνο θα έβγαζε τα νούμερα του Τζόκερ. Απορίας άξιο πως έβγαλε τέσσερις σεζόν ζωντανή και χωρίς να την έχουν βιάσει κάθε δεύτερο επεισόδιο.
  • Τειρεσίας Σταρκ (δεν θυμάμαι πως τον λένε), είναι το μικρό μαλακιστήρι της οικογένειας που ξεκίνησε όλο τον πόλεμο. Κάποιοι θα περίμεναν ότι αφορμή και αιτία θα ήταν κάποια γκόμενα ή κάτι τετοιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μικρό μαλακιστήρι σκαρφάλωσε (ενάντια στις εντολές της μάνας του) ένα πύργο, είδε τα αδέρφια Λάννιστερ να γαμιούνται και από φόβο μην τους καρφώσει τον γκρέμισαν. Στην πρώτη σεζόν είναι πιο ανύμπορο κι από αναποδογυρισμένο σκαθάρι.
  • Κομπάρσος Σταρκ, το μικρότερο από όλα τα Σταρκόπαιδα, που όπως μαρτυράει το όνομά του, είναι καθαρά εκεί για να συμπληρώνει πεντάδα όταν κατεβάζουν οι Σταρκ ομάδα στο μπάσκετ.











Τζον Σνόου (δεν ξέρει τίποτα)

Λοιπόν, κάθε φορά που τον βλέπω και παίρνει μια σοβαρή απόφαση μου θυμίζει τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί μόνο καθαρή ηλιθιότητα μπορείς να διακρίνεις. Κατατάγηκε λέει στα ΟΥΚ του Γουίντερφελ, γιατί φοβότανε μη γαμήσει -λέει- και αφήσει καμιά έγκυο και μετά εγκαταλείψει κι αυτή και το παιδί της και το παιδί είναι εξώγαμο και ένα σωρό γλαφυρές μαλακίες που μόνο το ταραγμένο μυαλό του Κλάψα Σνόου μπορούσε να κατεβάζει.....δηλαδή είναι πιο αντρίκιο να μη γαμήγεις ποτέ από το να αναλάβεις τις ευθύνες σου....οκ, το είδαμε και αυτό.
Τον παίρνουνε στους οϋκάδες και αντί να το παίξει κουλ, πηγαίνει να κάνει μάθημα στους παλιούς και εκβιάζει να μην πειράξουν τον χοντρό γιατί τον συμπάθησε. Δε γαμιέσαι;
Και όταν κάποια στιγμή του κάθεται η Ύγκριτ, η πιο ΣΟΥΠΕΡ/ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ γκομενάρα σε όλη τη σειρά (όπου πάτησε τους όρκους του και αυτή τον βίασε τρυφερά με το μουνί της), τι έκανε λέτε ο αστραπόγιαννος; Την παράτησε και πήγε να προφυλάξει το Τείχος, που στην ουσία....ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ!!!


Και με γρηγοράδα μερικούς που δεν θέλουν και πολλές περιγραφές:


Το Βουνό:
Ο Κασσιδιάρης των Λάννιστερ

Θίον Γκρέιτζοϊ: 
στην πρώτη σεζόν είναι το χανουμάκι των Σταρκ, αλλά μετά γίνεται αρχίδι και μετά τραγουδούσε πρίμα-σεγόντα κρατώντας με πάθος το κομμένο του καβλί.

Σαντόρ Κλεγκέιν:
Αδερφός του Βουνού και ο μοναδικός που μπορεί να ισχυριστεί ότι ήταν αληταράς με αρχές. Ακόμα και κολλητός του Τζόφρυ να ήταν, δεν μπορούσες να τον μισήσεις. 

Πέτιρ Μπέιλις:
Ένας λόγος που δεν βλέπω σαπουνόπερες είναι τυπάδες σαν κι αυτόν, γραμμένοι με όλη την κακία του Φώσκολου. Δεν είδα κανένα πούστη να γράφει κάτι κακό για πάρτη του και όλοι τον έβγαλαν λάδι όταν υπονόησε στην Άρια ότι αυτός έφαγε τον Τζόφρυ για να την εντυπωσιάσει και να την γαμήσει. Όταν όμως η άλλη γρια-Τριανταφυλιά το είπε στα μούτρα ότι αυτή έβαλε το δηλητήριο, πάλι ο Μπέιλις περιστερά. Είστε μαλάκες όλοι που βλέπετε αυτή τη σειρά.

Σέι:
η "καλόψυχη" πόρνη του Τύριον που φαινόταν εξαρχής ότι κάτι θα του κάνει. Τόσο μυστηριώδης που δεν μαθαίνουμε ποτέ πως έγινε πουτάνα.


 Ρένλι Μπαράθεον:
 ο μικρός αδερφός του βασιλιά Ρόμπερτ που παντρεύτηκε την Ύπουλο Μουνί μόνο και μόνο για να πηδιέται με τον αδερφός της, τον σερ Λόρας, που αντικειμενικά μιλώντας είναι τόσο ωραίος που θα του τον κάρφωνα κι εγώ με γλωσσόφιλο, αλλά αντρίκια όμως, όχι αδερφίστικες μαλακίες.

Χόντορ:
η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου έκανε έντύπωση είναι ότι ο Χόντορ έχει μια μακριά, χοντρή και κατάλευκη ψωλή την οποία την εμφανίσανε σε μια άσχετη σκηνή μπροστά στα ανήλικα Σταρκάκια


Μπρονν:
άααααλλη επική μορφή που ψωλοαρμενίζει στη σειρά. Πληρωμένος υπασπιστής του Τύριον γουστάρει να τον γράφει στ' αρχίδια του όταν η κατάσταση ζορίζει.


Ύπουλο Μουνί:
  • παντρεύεται τον Ρένλυ-πεθαίνει ο Ρένλυ
  • αποφασίζει να παντρευτεί τον Τζόφρυ-πεθαίνει ο Τζόφρυ τη μέρα του γάμου 
  • στην τέταρτη σεζόν πάει να διπλαρώσει τον ανήλικο αδερφό του Τζόφρυ που έγινε βασιλιάς, ελπίζοντας ότι επιτέλους θα γίνει βασίλισσα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα χάσει τη γαμημένη την παρθενιά της

Στάνις Μπαράθιον:
 ο Γιάγκος Δράκος του Game of Thrones




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μην ντρέπεσαι, γράψε τη μαλακία σου