Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

2 SEASON GAME OF THRONES-ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ


    

   Επανεκτιμώντας τις ικανότητές μου στο να αξιολογώ κόσμο, ανακάλυψα ότι έκανα λάθος: ο μέσος "οπαδός" της σειράς δεν είναι απλά ηλίθιος, αλλά ένα πορνοβλαχικό πρόβατο που μισεί και αγαπάει ό,τι μισεί και αγαπάει όλο το κοπάδι.
    Ξεφλοκιάζεται στο φβ όταν βλέπει τον Τύριον να σαρκάζει τον Τζόφρυ, υποστηρίζει τον ιερό πόλεμο του Ρομπ Σταρκ να γδικιωθεί τον πατέρα του και να γίνει "βασιλιάς του Βορρά" (κάτι σαν αυτοκράτορας του Ψυρρή), εύχεται μεγαλειώδη ψόφο και αιμομικτικό έητζ και κατσαριδοκτόνο στο κρασί και βιασμό και στέρηση βασιλικών δικαιωμάτων στη Σέρσεϊ και τέλος, ζει για την ημέρα που θα δει παρτούζα με δηλητηριασμένες καπότες μεταξύ του Μικροδάχτυλου, του Βάρυς και της Μελισάντρε που θα καταληξει στον τελετουργικό ψόφο όλων με τη Σάνσα και την Ντενέρυς να στέκονται σε μια άκρη παρακολουθώντας και χτενίζοντας τα λέπια των δράκων.

ΑΥΤΕΣ είναι οι προσδοκίες των οπαδών.


Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε στον δεύτερο κύκλο:

Πριν ξεκινήσω όμως να σας αποδείξω τι πρόβατα είστε, θα σεβαστώ και δεν θα σποϊλάρω στους χιπστεράδες που σνομπάρουν τη σειρά, αλλά θα τη δουν αργότερα όταν πια θα θεωρείται "κλασσικό αριστούργημα" και "βιντάζ τέχνη" (γαμώ το χριστό σας που "ξεχωρίζετε" ρε λουκουμάδες).
    Οπότε θα επικεντρωθώ μόνο στους χαρακτήρες που είμαι τελείως αντίθετος με την άποψη που έχει ο κόσμος γι' αυτούς.


Τύριον Λάννιστερ: το (γ)ΑΜΕΑ που όλοι αγαπήσατε για τις μαγικές ικανότητες να σπιλώνει τις υπολήψεις όσων μισείτε, αλλά όταν τον στριμώξουν κλαψουρίζει σαν φεμισιστική σούφρα και "εγώ γεννήθηκα κοντός και είμαι θύμα ρατσισμού".
Όχι κοντοπούτανε: ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.
Στον προηγούμενο κύκλο έφτασε να γίνει Χέρι (κάτι σαν ανώτατος σύμβουλος του βασιλιά Τζόφρυ). Και ενώ μέχρι τότε ήταν μέσα στη δολοπλοκία Ο ΠΑΛΙΟΚΑΡΧΙΔΗΣ, τώρα αναγκάζεται να ζητήσει την ειλικρίνια των υπολοίπων βασιλικών συμβούλων για να μη βρεθεί σφαγμένος από τους συγγενείς του, τους φίλους του, τους εχθρούς του και γενικά όσους μιλάνε common αλλά και μερικούς Ντοθράκους που θα τον περνούσαν για κοτόπουλο.
   Η πρωτεύουσα, Κινγκσλάντινγκ, βρίσκεται υπό πολιορκία από τον νόμιμο διάδοχο του θρόνου και τελευταία στιγμή ο πολιορκημένος Τύριον δίνει ένα γερό χαστούκι στον Τζόφρυ και βγαίνει με τους γενναίους συμπολεμιστές του 
κατατρο-pwn-άροντας τους εισβολείς.
 Μοναχός του πρέπει να σκότωσε γύρω στους.....έναν και μετά έπεσε λιπόθυμος από μια γρατζουνιά στο πρόσωπο, για την οποία γρατζουνιά θα μας ζαλίζει τ' αρχίδια για 3 κύκλους.
Ευτυχώς όμως έφτασε έγκαιρα ο πατέρας του ο Τάιγουιν, που αν δεν ήταν αυτός η πόλη θα έπεφτε στα χέρια του Στάνις Μπαράθεον.
Μετά από αυτόν τον ηρωισμό του Τύριον, ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, του αφαίρεσαν τον τίτλο του Χεριού και τον έχρισαν Κωλόχαρτο του Βασιλικού Κώλου. Ο Τύριον περνάει έναν ολόκληρο κύκλο κλαψουρίζοντας στον μπαμπά του. Όταν ο πατέρας τού του ζητάει να σοβαρευτεί και ν' αφήσει τις emo-μαλακιες του απαντάει: "δεν είναι μια φάση που περνάω-είναι αυτό που είμαι πραγματικά".
"Μα..." του λέει ο Τάιγουιν, "έχεις να γαμήσεις από το έβδομο επεισόδιο της πρώτης σεζόν". Και έτσι αποφάσισε να τον παντρέψει με την αειπαρθένο Σάνσα Σταρκ.




Σέρσεϊ Λάννιστερ-Τζέιμι Λάννιστερ: η μοίρα των δύο δίδυμων αιμομικτών χωρίζεται.
    Η Σέρσεϊ έχοντας δίπλα τον πατέρα της δεν φοβάται να γίνει πιο καριόλα από ποτέ, χτυπώντας δεκάδες ΚαριολοΑμπέρ στο Καριολόμετρο κάθε φορά που εμφανίζεται. Το μόνο "κακό" ήταν ότι της έλειπε ο αδερφός της, ο Τζέιμι που αυτοεξορίστηκε όταν έκανε τη μαλακία να επιτεθεί στον Νεντ Σταρκ. Το ίδιο της λείπει και η κόρη της, που ο αρχίδης ο Τύριον την έστειλε στα ξένα για να παντρευτεί, προκαλώντας την δίκαιη οργή της.
 Περνάει όλο τον κύκλο λέγοντας "και τι έκανες εσύ για να βρεις τον Τζέιμι;". Η άλλη αγαπημένη της asshole-ία είναι να κάθεται και να τρώει προσβολές από τον Τζόφρυ (που ν' αγιάσει το χεράκι του, το γαμήσι που ρίχνει είναι επί δικαίων και αδίκων και γι' αυτό χρίζεται "θεός της σεζόν").
   Ο Τζέιμι από την άλλη έχοντας δώσει όλη του την προσοχή στην καβλερή του χωρίστρα, βρίσκεται ξαφνικά περικυκλωμένος από τους άντρες του Ρομπ Σταρκ που είχαν κατεβεί στην επίθεση με όλη τη βασική εντεκάδα. Πιάνεται αιχμάλωτος (θυμηθείτε, στον πρώτο κύκλο είχε πιαστεί αιχμάλωτος ο Τύριον, από τους Σταρκ και τώρα και ο Τζέιμι. Κάτι μου λέει ότι και η Σέρσεϊ θα βρεθεί στα κρατητήρια του Γουίντερφελλ για κατοχή και διακίνηση).
 Δεν τον αφήνουν να πιάσει σπαθί και περνάει όλο τον κύκλο χωρίς να μπορεί να τραβήξει ούτε μαλακία αφού τον έχουν δεμένο πισθάγκωνα. Όταν το σπέρμα πάει να σκάσει τη φούσκα του προσπαθεί να αποδράσει ίσα για να ξεροχύσει και μετά ξανά με αλυσίδες.
   Τελικά απελευθερώνεται για να παραδοθεί ως αντάλλαγμα για τα παιδιά των Σταρκ: Σάνσα και Άρυα, από τη Μάνα-Στάρκαινα που ορίζει έναν φύλακα να τον μεταφέρει αλυσοδεμένο ως την πρωτεύουσα. Βρίσκεται αλυσοδεμένος να τριγυρνάει το Γούεστερος με φύλακά του τη Μπριέν. Αυτός προσπαθεί να την ξεγελάσει και να δραπετεύσει, αλλά η Μπριέν που είναι ένας σκληροτράχηλος ξυλοκόπος από τη Νορβηγία, είναι ομοφυλόφυλος και γουστάρει το βασιλικό κωλαράκι του Τζέιμι, οπότε δεν του ξεφεύγει με την καμία.

Τζόφρυ Λάννιστερ-Μπαράθιον και Σάνσα Σταρκ
Ο Τζόφρυ, αφού πέρασε όλα τα εφηβικά του χρόνια με μια μάνα καριόλα, δυο πατεράδες αδιάφορους και έναν θείο που τον κακοποιούσε, γίνεται βασιλιάς και περνάει στην αντεπίθεση: κάνει τη Σάνσα να χέζεται κάθε που βλέπει ξανθί καρφάκι στο μαλλί, βρίζει και απειλεί τη μάνα του, κυκλοφορεί με μια βαλλίστρα τέρμα στη μοντίφα και την πατέντα την οποία τοποθετεί ανάμεσα στις κρύες και βασταγερές του αρχιδόμπαλες απειλώντας να καρφώσει όποιον πάει να τον αμφισβητίσει.
   Πλέον έχει πάρει το κολάι του μονάρχη και κυκλοφορεί με χοροπηδηχτό βήμα, φορώντας το στέμμα στραβά σαν καβουράκι βαρύμαγκα, χαμογελώντας αγνό δηλητήριο σε κάθε πουτανογέννημα που είχε την ατυχία να βρίσκεται δίπλα του.
   Η μάνα του, η αλκοολικιά Σέρσεϊ και ο θείος του, ο αρχίδης, αλκοολικός Τύριον, πιστεύουν ότι ο Τζόφρυ συμπεριφέρεται έτσι επειδή είναι ακόμα παρθένος και καταστρώνουν -ο καθένας ξεχωριστά- σχέδια για το πως θα γαμήσει για να ηρεμήσει.
  Ο δε Τύριον του στέλνει δυο καβλερές πουτάνες, τις οποίες του επιστρέφει ο Τζόφρυ με καινούριες κωλοτρυπίδες στα βυζιά και στην πλάτη, ενώ άνοιξε το μουνί της μίας από τα μουνόχειλα μέχρι το λάρυγγα με ένα αγκαθωτό ντίλντο.
  Η δε Σέρσεϊ πιστεύει ότι αν παντρευτεί την αειπαρθένο Σάνσα Σταρκ θα γίνει ένας καλός οικογενειάρχης, άποψη που ο Τζόφρυ τη βρίσκει τόσο γελοία που την αποδέχεται. Έτσι ξεκινάνε τα κλαρίνα και τα νταούλια, με τον Τζόφρυ να απειλεί χαμογελώντας ότι θα σκοτώσει τη νύφη και τη Σάνσα να βρίσκεται μόνιμα στη χέστρα να πιπιλίζει τον αντίχειρα.



Άρυα Σταρκ
 Θυμάστε κάτι ταινίες που βάζανε ένα μαλακισμένο σκυλάκι να έχει κατουρηθεί από το φόβο του και να μη θέλει να φύγει, παρόλο που γαμιέται ο Δίας και όλοι οι ήρωες της ταινίας να καθυστερούν γιατί πρέπει να σωθεί το μαλακιστήρι το τετράποδο που ανήκει -συνήθως- σε γριά τόσο αρχαία που το μουνί της κατατάσσεται στα μαλάκια της Πλειστόκαινου;;;
  Ε, στο GoT, αυτό το σκυλάκι είναι η Άρυα, που όλοι θεωρούν γενναία, αλλά είναι απλά ηλίθια. Και μην πεταχτεί καμιά φυτοφάγα και φιλελεύθερη πόρνη να πει "είναι απλά ένα παιδί"....
ΌΧΙ ΜΑΛΑΚΑ, όταν βλέπεις τον πατέρα σου να εκτελείται ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ, τέλος τα παιχνίδια και ετοιμάσου για το βιασμό που ονομάζεται "πρόωρη ενηλικίωση".
  • Σώζουν τη Σάνσα-σκοτώνεται ο σωτήρας της 
  • Ξεφεύγει με μια ομάδα που επιβίωσε-οι πιο ηλίθιοι επιζώντες
  • Της κάθεται λαχείο να πει στον Assasin Τζίνι να σκοτώσει τον Τάιγουιν Λάννιστερ, Σέρσει, Τζόφρυ και λοιπούς βασικούς εχθρούς της οικογένειάς της-του λέει να σκοτώσει τρεις ηλίθιους.
Ε, τώρα 'λαδή τη γαμάς ή δεν τη γαμάς την ανήλικη, κύριε πρόεδρε...;;;
Και δεν είμαι υπέρ του να πηδάς ανήλικα πιπίνια, κύριοι δικασταί, αλλά αυτό το συγκεκριμένο, αν δεν είχε τόση κωλοφαρδία θα είχε καταλήξει στο pornhub του Γουέστερος πριν προλάβεις να πεις "Χόντορ πουτσαράς".


Ρομπ Σταρκ-Μάνα Στάρκαινα
  Λένε ότι πίσω από έναν μεγάλο άνδρα κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα. Στην περίπτωση του Ρομπ Σταρκ, κρύβεται η πιο "μπαμπάτσα" περίπτωση μάνας που μπορεί να υπάρξει.
Στον πρώτο κύκλο βλέπουμε την Κέιτλιν (μάνα Στάρκαινα), να παρατάει τα δύο μικρότερα (χα....μα φυσικά ΚΑΙ ανήλικα) παιδιά της μοναχά στο Γουίντερφελλ (κάτι σαν τη Νορβηγία στην Ευρώπη-όχι όμως και κάτι σαν την Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα) και να παίρνει τους δρόμους αναζητώντας κάτι....τη μια, να πάει στο Κινγκς Λάντινγκ να μαζέψει τα παρθένα της κορίτσα, την άλλη για να βρει σύμμαχους για να μην πάει ξεβράκωτος ο Ρομπ στον πόλεμο και την άλλη για να πάει τον αιχμάλωτο Τύριον στην σχιζοφρενική πρεζού που έχει για αδερφή.
  Γενικά έχει θέματα με τις σωστές αποφάσεις και εδώ στον δεύτερο κύκλο τη συναντάμε να αποφασίζει λες και είναι Χαβάη και πίνει Fanta-Μπαμπάτσα.
  • Το Γουίντερφελλ το κατέλαβαν οι Σιδηρογέννητοι-στο μπούτσο της για τα δυο ανηλικα παιδιά της και μένει με τον Ρομπ
  • Ο Ρομπ της λέει να μην διαπραγματευτεί με κανέναν άλλο διεκδικητή του Θρόνου-πάει στον Ρένλι Μπαράθεον
  • Ο Ρομπ της λέει ότι θα βρει άλλο τρόπο να πάει Γουέστερος και να μην διαπραγματευτεί με τον Γουώλτερ Φρέυ-τον αρραβωνιάζει με μια από τις κόρες του.
  • Ο Ρομπ διατάζει να προσέχουν για να μην ξεφύγει ο Τζέιμι-η Κέτλιν πάει και τον απελευθερώνει.... 

Ε άντε γαμήσου.
 Δεν απορώ καθόλου που ο Νεντ την παρατούσε κάθε τρεις και λίγο μην αντέχοντας τις μαλακίες της και έτρεχε σε πολέμους και δεν τον κατηγορώ καθόλου όσες φορές και να πήδηξε άλλη γυναίκα. Αν εγώ ήμουν παντρεμένος μαζί της θα την έκανα ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΑ-ΡΑΝ-ΔΟ στο έλκηθρο τ' άη-Βασίλη. Να μη σου πω ότι θα γυρνούσα στο σπίτι με μια ντουζίνα ξώγαμα, έτσι για το γουάου.

Τζον Σνόου
Ο ανεκδιήγητα ηλίθιος Σνόου, συνεχίζει να μην ξέρει τίποτα και ζει στη χώρα της ηρωίνης και των χαπιών.
   Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο αληθινός εχθρός δεν είναι οι άγριοι πέρα από το Τείχος, αλλά τα γαλανομάτικα (με σούπερ-σέξυ λακάκια στα μάγουλα) ζόμπι, καταστρώνει ένα "ευφυές" σχέδιο: να συναντήσει τον βασιλιά των άγριων και να τον σκοτώσει (;;;), να τον πάρει όμηρο (;;;;;), να τον πείσει να μην επιτεθεί ή να προσπαθήσει να προστατευτεί πίσω από το Τείχος (;;;)....κανείς δεν ξέρει.
    Από καθαρή ηλιθιότητα, αλλά και κωλοφαρδία του, βρίσκει επιτέλους γκόμενα και γαμάει, παρόλο που οι πιθανότητες έλεγαν ότι πιο εύκολα θα έπαιρνε η μάνα Στάρκαινα το βραβείο "Μάνα της Χρονιά", παρά ότι θα έβλεπε ποτέ ο Τζον μουνί live. Εν τούτοις γάμησε και μάλιστα την πιο επική γυναίκα σε όλη τη σειρά: την Ύγκριτ, την καβλερή κοκκινομάλλα, που μάλλον είναι κόρη του Κλιντ Ίστγουντ όταν αυτός βίασε καταλάθος τον πυρήνα της Γης.

Ε, μαλάκες...δεν παίρνετε χαμπάρι για τι μουνί μιλάμε, έτσι;!;!
Δείτε τη σειρά και τα λέμε.



Ντενέρις Ταργκάριεν

(προσπαθώντας να μην ξεκαρδιστώ στα γέλια)
Ξέρουμε ότι η Ντενέρις έχει μαζέψει κάμποσους και πάει να καταλάβει την Σιδηρό Θρόνο...αααααααπλά μωρέ γυρίζει από 'δω κι από 'κει, ξαναπάει από 'δω....να, κάτι ξέχασε και πρέπει να πάει να το ξαναπάρει.....κάποιος της φυλάκισε τους δράκους κι έπρεπε να κάτσει λίγο παραπάνω. Γενικά σε αυτό τον κύκλο βλέπουμε την Ντενέρις να κόβει βόλτες σε μια έκταση όχι μεγαλύτερη από το Γαλάτσι, αγνοώντας τελείως το γεγονός ότι ο Καλ Ντρόγκο πέθανε ξέρωγω καθώς εκστράτευε να πάρει τον θρόνο (;;;) κι αυτή ψωλοδέρνει μεταξύ Βιλαμπάχο και Μπαμπάτσα.
   Το ηλίθιο φυσικά δεν είναι μόνο αυτό, το ακόμα πιο ηλίθιο είναι οι ορδές οπαδών της Ντενέρις που την έχουν για θεά και ως την πιο πιθανή κληρονόμο του θρόνου που θα γαμήσει μάνες με τους δράκους της, τα ίδια άτομα που περνάνε τα δάχτυλά τους πάνω από αναμμένα τσακουμάκια, ελπίζοντας να γίνουν κι αυτοί "άκαυτοι" (κερδίζοντας συνεχώς όλο και περισσότερες φλούμπες) και συζητώντας μεταξύ τους "σε Υψηλά Βαλυριανά", αγνοώντας τελείως ότι μοιάζουν με καθυστερημένους γκοθάδες 







 queen of derping







speaking sign language is a bitch





 ready to pull the sickest rap-album
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μην ντρέπεσαι, γράψε τη μαλακία σου