Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ


   Αναμφισβήτητα για μένα, ο καλύτερος κωμικός στη σύγχρονη Ελλάδα, μετά τον Χάρρυ Κλυνν.
Μετά από πολύχρονη απουσία από την τηλεόραση, επέστρεψε για να πάρει πίσω τα σκηπτρα που δικαιωματικά του ανήκουν.
Οι κύριοι: Κανάκης και Σία, Λαζόπουλος, Ελληνοφρένεια, Σιλάς και Σία, προσπαθούσαν για καιρό να σηκώσουν το βάρος της απουσίας του με το να καταχραστούν τον θρόνο του, αλλά ούτε για μεθαδόνη για την πρέζα δεν κάνουν.

  Τα στοιχεία μιλούν από μόνο τους:
πήγε στο Etv, ένα κανάλι τόσο αγνωστο που από μόνο του αποτελεί άγαλμα στον άγνωστο στρατιώτη και τώρα κοντράρει το Mega cinema ακόμα κι αν έχει....τούρκικο σταρτρέκ ξέρωγω (μιλάμε του γάμησα έτσι;).
Με 12-κάτι βίντεο του εδώ και 2 βδομάδες έχει κοντά 4 χιλιάδες συνδρομητές στο κανάλι του, το Mitsi Show.
Είναι ο μοναδικός άνθρωπος, που ενώ είμαι τέρμα άσχετος από μπάλα, με κάνει να μπαίνω κατευθεία στο νόημα της "παράγκας" και του "καφενείου".
Ρε μαλάκα, αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εχθρούς!!!
Μιλάμε, αλησμόνητα, έκανε αυτή την τηλεφωνική φάρσα που έγινε πανελληνίως γνωστή και που μιμήθηκε τον αρχιβρυκόλακα το Μητσοτάκη (που πρόσφατα ευχήθηκε στο Σαμαρά "καλή υγεία" και τώρα είναι κατάκοιτος στο σπίτι του με λοίμωξη του αναπνευστηκού) σε μια δημόσια υπηρεσία και ο Δράκουλας ούτε που του έκανε μήνυση!!! 

   Βέβαια, θα μου πεις ότι πήγε στο κανάλι του αρχιπράκτορα και αρχιπροπαγανδιστή, του Τράγκα, αλλά τι να κάνουμε. Δυστυχώς δεν υπάρχει CNN-Greece, οπότε ας τη βολέψουμε με greek jazeera και να λέμε "πάλι καλά".