Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ

 Εισαγωγή:

Λίγο πριν παραδώσω το ocelebritis στον Kaboso, θυμάστε ότι είχε γίνει της πουτάνας με τα κακογαμημένα τρολλς, τα spam-trolls και μερικά άλλα είδη τρολλς που ο καημένος ο Τόλκιν αν μάθαινε ότι υπήρχαν θα είχε γράψει και "Άρχοντας 4: το δαχτυλίδι δεν κάηκε, lol". 
Μεσολάβησε και ένα άρθρο στο Λεκρήτης, όπου κι εκεί ρίξανε άπειρη χολή.
Εγώ ήμουν στα τάρταρα (μπλογκικά μιλώντας, ψυχολογικά μια χαρά τα πάω) και δεν ήξερα τι να κάνω. Όπου και να πήγαινα ήταν εκεί και με περίμεναν...Είχαν αρχίσει και τις επιθέσεις στα φιλικά μπλογκ, αλλά οι υπόλοιποι καλά κρατούσαν, αλλά και τα ίδια τα τρολλς δεν έδειξαν ότι τους ενδιέφερε κάτι άλλο πέρα από το να ρίξουν το ocelebritis.

   Και εκεί που όλα ήταν μαύρα και είχα πάρει σκοπό να κλείσω το blog, έστω και προσωρινά, να σου σκάει σχόλιο σε άρθρο μου στο Λεκρήτης από τον θεό, τον Master G!!!
Μία λατινική ρήση μου έγραψε μόνο, που σήμαινε "χαμογέλα αν γνωρίζεις".
 Για όσους ξέρουν λίγο-λίγο, αυτή είναι η "σφραγίδα επιδοκιμασίας" του Μεγάλου και την τελευταία φορά που την είχα δει σε σχόλιο, ήταν στο blog του δάσκαλου Διπρόσωπου και εγώ ο μικρός, ο τελευταίος μπλογκερ είχα την ίδια τιμή...έπαθα πλάκα!!! Αργότερα ίσως και να μου έκανε και άλλο ένα σχόλιο (δεν βάζω το χέρι μου στή φωτιά γιατί ήταν ανώνυμο), δίνοντάς μου 3-4 συμβουλές.

   Ευθύς το μυαλό μου ξεμπλόκαρε σαν να έπεσε μέσα λιπαντικό Φερράρι και καταστρώθηκε η σχεδιάρα:
Θα έφτιαχνα καινούριο λογαριασμό και μπλογκ, μακριά από τα φώτα της πολλής δημοσιότητας και ζητώντας να μην με έχει κανείς στο blog-roll του, ώστε να αποφύγω τα ίδια. 

   Κάτι όμως έπρεπε να κάνω και με το ocelebritis γιατί θα ήταν μεγάλη μαλακία να παραδώσω και να εξαφανίσω κάτι που είναι το μεράκι μου και ο τρόπος να επικοινωνώ με μερικά πολύ αξιόλογα άτομα. 
Και εκεί που σκεφτόμουν, "ντρουυυυυν" χτυπάει το τηλέφωνο (βασικά δεν κάνει ντρουυυυυν, αλλά μια μουσική που θυμίζει εξωγήινο β' εθνικής που δεν βρίσκει να παρκάρει το δγιαστημόπλοιό του και κάνει κύκλους γύρω από το χωράφι) και να σου ο Κ...Kaboso και δεν χρειάστηκε πολύ για να με πείσει να αναλάβει αυτός το μπλογκ.
Με πολύ συνοπτικές διαδικασίες, του παρέδωσα όλους τους κωδικούς του λογαριασμού (εννοείται ότι και youtube, google και έτοιμο e-mail) και λέγοντάς μου ένα απλό "θα γράψω ιστορία και θα κάνω τις πιο μουνάρες του πλαν...της Ελλάδας να προσκυνούν το μπούτσο μου", μου έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο (πρόσφατα έμαθα ότι έχει ήδη κονέξαρε με δύο αναγνώστριές του).
Ο Kaboso οφείλω να ομολογήσω -πέρα από το αν γράφει καλά ή όχι- ότι καταφερε να εξαφανίσει τα τρολλ με έναν πολύ έξυπνο τρόπο και αυτό μπορεί να με κάνει μια μέρα να ζητήσω να πάρω το μπλογκ μου πίσω....μπορεί και όχι.

Όμως το θέμα μου είναι ότι χρωστάω στον Master G μεγάλη ευγνωμοσύνη για εκείνη τη δεδομένη στιγμή, αλλά και για τα τόσα άλλα που μου έδωσε -χωρίς να το ξέρει- σε επίπεδο γραφής.
...του χρωστάω τόση, όση χρωστάω και στον καθένα σας ξεχωριστά που διαβάζετε το προηγούμενο και αυτό το μπλογκ.
Όμως επειδη σε όλους εσάς τους υπόλοιπους έχω κάνει ήδη πολλά αφιερώματα, νομίζω ήρθε η ώρα να αποτίσω τον πρώτο από τους πολλούς φόρους τιμής μου στον Μεγάλο....


Κυρίως θέμα: 
Κάποτε ο Master G είχε πάρει μέρος σε ένα μπλογκοπαίχνιδο (ναι....και όμως συνέβει) όπου μια άλλη μπλόγκερ (μάλλον γκόμενα, γιατί είπε ότι έχει ΒΥΖΓΙΑ, αλλά ας μην το σιγουρεύουμε γιατί και ο Στέλιος ο μαλάκας έχει man-boobs και ξέρετε τι ψέμματα κυκλοφορούν στο ίντερνετ), τον είχε προτείνει για να γράψει άρθρο για 5 πράγματα που του τη δίνουν.
Την αρθράρα θα την βρείτε ΕΔΩ και επειδή ο Μεγάλος δεν
ήξερε κανένα μπλόγκερ, να του κάνει "πάσα" το θέμα, έληξε εκεί.

Τώρα ξέροντας όμως έναν (εμού του ιδίου), παίρνω την πρωτοβουλία, αυτόκλητα και συνεχίζω εγώ!!!

Πέντε πράγματα που μου τη δίνουν:

1. Το γεγονός ότι ο Λιάγκας είναι στην τηλεόραση και η συνειδητοποίηση ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που τον παρακολουθεί. Ο Λιάγκας, για όσους δεν έχουν κάνει ακόμα τα εμβόλιά τους, δεν είναι απλά trash, αλλά είναι ένα πλάσμα βγαλμένο κατευθείαν από το βούρκο της χωματερης, εκεί που σουρώνουν όλα τα ζουμιά των σκουπιδιών με αποτέλεσμα να μην επιβιώνουν μεταλλαγμένες χελώνες με γκλοπάκια και σπαθιά. Oσοι δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα χωματερή να μην το κάνετε γιατί μπορεί να πάθετε Λιάγκα και είναι μη-αναστρέψιμο.
 Ο Λιάγκας επίσης παντρεύτηκε μια γυναίκα που τη λένε Σκορδά και το παιδί τους θα το λένε ΣκορδαΛιά-gas.
Ο Λιάγκας είναι ο μοναδικός λόγος που κάνει τις τηλεμαγείρισσες, το pretty-bra, και τον Θέμο να φαίνονται τόσο έξυπνα. Λέγεται ότι οι τηλεθεάσεις που κάνει ο Λιάγκας οφείλονται σε τηλεοράσεις που ξεχάστηκαν ανοιχτές.

2. Τα τριξίματα μεταξύ δύο λείων και σκληρών επιφανειών. Κάθε φορά που τρώγω και ακούω το πιρούνι του διπλανού να ξύνει το πιάτο, όλο μου το δέρμα θέλει να ξεκολλήσει από πάνω μου. Θέλω να σηκωθώ, να του σπάσω το πιάτο με ένα δυνατό ντιρέκτ και να του χώσω το μπουκάλι με το Τρίλετ στον κώλο (θυμάστε την παλιά διαφήμιση που η νοικοκυρά έτριζε ένα καθαρό πιάτο). Δυστυχώς όταν βρέχει τρίζουν τα παπούτσια μου στις πλάκες του πεζοδρομίου, αλλά είμαι πολύ τσιγγούνης για να αγοράσω καινούρια. 

3. Οι μεγάλες παρέες που πάνε στις καφετέριες και κάνουν μπουρδέλο τα τραπέζια και τις καρέκλες.
και που φωνάζουν 
και που κάνουν μια ώρα να παραγγείλουν
και που αμολάνε ελεύθερα τα μυξιάρικά τους να σπάνε αρχίδια
και που κλείνουν το δρόμο
και που δεν αφήνουν μπουρμπουάρ
και που δεν έρχονται όλοι μαζί αλλά όποτε του καβλώσει του καθένα

4. Οι τσόντες όπου ο επιβήτορας αντί να γαμεί κανονικά δίνοντας πόνο με πίεση και βάθος, πετάει 10 πόντους μέσα στο μουνί της άλλης γέρνοντας ελαφρά προς τα δεξιά για να παίρνει η κάμερα τη διείσδυση και η άλλη να σκούζει λες και μπήκε μέσα της ο Σατανάς μαζί με το Μετροπόντικα και όλο το τσίρκο Μεντράνο με τα λιοντάρια να κάνουν σάλτο-μορτάλε απ΄τα μουνόχειλα.
Κάτσε ρε πούστη μου δηλαδή. Καταλαβαίνω ότι παίζεις σε τσόντα για τα λεφτά, αλλά κάνε το πιο αλήθοφανές.
Μούρωσέτηνα κάτω και ζμπρώξε να μπει μέσα ο θωρ-ρηχτός Ποτέμκιν κι άαααασε μας εμάς να φανταζόμαστε τι γίνεται εκεί που δεν βλέπουμε. Με χαλάει να βλέπω ότι έχει μείνει ακόμα μισό κιλό λουκάνικο σκορδάτο απόξω από την τρούπα και στο μυαλό μου να παίζει το "υποκρίνεσαι" του Διονυσίου. Πάω να δω gaging και tea-bags.

5. Αυτοί που γαμάνε λες και χορεύουνε salsa.
Ξέρω ότι είσαι ή την έχεις ακούσει λατινοαμερικάνος που το πρωί φτυαρίζει σκατά στις φαβέλες και το βράδυ πίνει μοχίτα, αλλά το σεξ είναι πιο απλό και δεν χρειάζεται πτυχείο και βραβείο χορού από την Ένωση Λατίνων Σαλσίστας.
Σίγουρα η μάνα σου γαμήθηκε πιο απλά και ο πατέρας σου δεν χρειάστηκε να κάνει ολόκληρη ρουέδα για να σε στείλει κατευθείαν στη μήτρα της. Μην το γαμάς και για όλους εμάς τους υπόλοιπους που έχουμε μείνει με ένα Συρτάκι και μια Φραγκοσυριανή μετά τη δεύτερη καράφα κρασί.


Και τώρα εγώ με τη σειρά μου θα το προωθήσω στους Angua και ThorΠρόεδρο ΑΠΙThomas the BarbarianFoot.Massage.Master και Coula. Και ας ελπίσουμε κάποια στιγμή ο Αρχαίος θα αρχίσει να ξαναγράφει.




47 σχόλια:

  1. xaxaxaxaxa!!Δεν εχω κατι παραπανω!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γέλασες ρε μαλάκα ή τσάμπα πατούσες το "χ", "α" και καλά "συμπαράσταση στο συναγωνιστη Χωστηρα";

      Διαγραφή
    2. Ομολογώ ότι από οσο θυμάμαι χτες γέλασα!:P

      Διαγραφή
    3. θέλει πολύ δύναμη να θυμηθείς μετά που ξεθολώνεις από τα τσίπουρα, ε;

      Διαγραφή
    4. Θέλει πολύ να θυμηθώ απλά και χωρίς τσίπουρα!!Άλλαξα σε μια μαλακία 2 φορες ενα κωδικο μεσα σε τρια λεπτά γιατι ξεχασα τον πρώτο!! I 'm the first,I 'm the best bitches!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο ρε μάστορα. Είχα ξεμείνει από θέματα να γράψω. Αυτά, και να προσέχεις μη σε γαμήσει ο Λιάγκας χορεύοντας σάλσα σε ένα τραπέζι καφετέριας ξύνοντας δυο πιρούνια μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Λιάγκας δεν έχει ψωλη, αλλά κάτι πλοκάμια που ξεκινάνε από τους αστράγαλούς του και όταν χύνει, μαύρο σπέρμα ξερνιέται από τις βεντούζες. Δεν θυμάμαι να παρακολουθώ τέτοιες τσόντες

      Διαγραφή
  3. και στο μυαλό μου να παίζει το "υποκρίνεσαι" του Διονυσίου.

    Μάνο με στιγμάτισε.

    Αν ήμουν η Ματσούκα θα σου τραγούδαγα το "ένα σπιτι καίγεται" με στρας και μίνι και να πίνεις φραπέ ατέλειωτη ευχαρί-στυση και ας υποκρίνομαι.

    Οι καλύτερες ατάκες στα μπλογκ ειναι αυτές που μπορούν να λεχθουν σε παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ατάκες μου, σαν βελόνες ταττουαατζη σε ποίημα του Καβαδία στιγματίζουν μια για πάντα τις ζωές σας.
      Αυτη η Ματσούκα, ωραία κοπέλα και σέξυ δεν λέω, αλλά πως κατάφερε και έκανε καριέρα με τέτοιο όνομα;!
      Την φιλοσοφία πίσω από την τελευταία σου πρόταση δεν την κατάλαβα

      Διαγραφή
  4. πάρε κι από μένα, να'χεις
    http://mesastokazani.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το διάαααβασα, το διάααβασα!!
      Με χορηγό το λουκάνικο Φρανκφούρτης που το σχημα του δεν το μπερδεύεις ποτέ!

      Διαγραφή
  5. Συνομοσια ειναι σε λεω!

    ΣΥ-ΝΟ-ΜΟ-ΣΙ-Α !!!!!

    Συνεβη ξανα!

    Περπαταγα αμερυμνος σε γνωστο δρομο, και τσουυυπ, η περιστερο-κουραδα επεσε στο 80s πετο αστρολογο-γκομενας που δεν μου καθοταν. Οτι τοξικα και να ειχε, αυτη επεσε σε καταληψια απο τη σιχαμαρα και αρχισε να αναμεσα στα ουρλιαχτα να βγαζει προφητεια:

    Ο ΛιΑΑΑγκας και Η ΣκορΔΑΑΑΑ θα εΠιΤΕθουΝ με ωρδΕΕΕς μΕταΛαγμΕΕΕνων....

    ΓΛΑΡΩΝ

    σχεδιΑΑΑζουν να μας πνΙΙΙξουν στα σκαΤΑΑΑΑ. Οι βΑΑΑΑσεις τους εΙΙΙΙΙναι στα γυφτο-ντΑΑΑτσουν των βΑΑΑΑΑρβαρων που κΕΕΕνε λΑΑΑΑτιχα και σκουΠΙδια δΙΙΙπλα απο τον προΑΣΤΕΙακοο για να κρΥψουν την εκαιδευση των γλΑρων στο χΕσιΜο μΑζικΗς ΚαταστροΦΗς.

    Tυχαιο; Δεν νομιζω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και άσε με να μαντέψω: αμέσως την τύλιξαν δύο ανακόντες και την ώρα που την έπνιγαν αυτη θυσίαζε ένα-ένα τα παιδιά της στη Μενεγάκη...true story bro

      Διαγραφή
    2. Μπα, 2 κυριοι ( πρεπει να ηταν, το μαυρο κουστουμι τους εδινε κυρος δεξιωσης ) και της κανανε μια ενεση να μην ουρλιαζει η καημενη. Μετα αρχισαν να τραβανε φωτογραφιες τους θαμωνες και μετα...

      μετα ;

      Διαγραφή
  6. Μάνο,να 'σαι καλά,έλιωσα. Ειδικά με τα δύο τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί ρε έλιωσες; Τι είσαι; Βουτυράκι στο τηγάνι; Τώρα που είπα βουτυράκι θυμηθηκα ότι πρέπει να φάω φακές.
      Όταν λοιπόν κάνεις κάποτε σεξ και δεις τον σύντροφό σου είτε να γέρνει προς τα δεξιά, είτε να χορεύει μάμπο να πονηρευτείς

      Διαγραφή
    2. Βάζουμε στη φακή βουτυράκι;

      Μάλιστα,δάσκαλε. :p

      Διαγραφή
  7. Θα αναρωτηθώ με τη σειρά μου, ποιος τον επηδάει το Λιάγκα (χορεύοντας σάλσα και αφήνοντας 10 πόντους έξω) και του δίνει ακόμα εκπομπή; Ποιος πεινασμένος; Ποιος τη ζωή μου, ποιος την κυβερνά; (ο Σαμαράς; πήραμε τη ζωή μας λάθος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ( πλησιαζωντας το Ζαλογκο με ρυθμο και συχνοτητα 2π/2 )

      Σαμαρα-κατρανεμεια Σαμαρακατρανεμεια Λιαγκα Λιαγκα καιιιιιι ΣκοοΟΟΟρδΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    2. Tremens, την εκπομπη την πηρε με το ζόρι και πληρώνοντας αδρά κάτι νεφελίμ που ελέγχουν την τηλεόραση. Στην αρχη δίσταζαν να του τη δώσουν αμφιβάλλοντας αν θα τα καταφέρει....ακόμα αμφιβάλλουν.

      FMS πάλι έδωσες πόνο!!!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Τελοσπάντο είπα ότι όταν έγραφε ο Τζις τα μπλογκοπαίχνιδα δεν πρέπει να είχαν εξαπλωθεί τόσο όσο σήμερα και ένα μπλογκοπαίχνιδο στο τόσο, δε γαμιέται, καλό είναι...

      Και κάτι που δεν το θυμάμαι τώρα, πάω να ζεστάνω το παστίτσιο...

      Διαγραφή
    2. σίγουρα, αλλά αυτός είναι ένας φόρος τιμής στο πρόσωπό του ρε. Στη μπεσαμέλα του παστίτσιου βάζεις τυρί;

      Διαγραφή
    3. Το παστίτσο είναι της μάνας μου γιατί οι δικές μου μαγειρικές γνώσεις περιλαμβάνουν κρέατα αλλά δε βάζει τυρί στη μπεσαμέλα, άμα είναι καλό να της το συστήσω!

      Διαγραφή
    4. δοκίμασέ το με κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα και θα με θυμηθείς. Άμα δεν σου αρέσει δώσε το σε κάνα άστεγο και μην το πετάξεις αλλιώς θα σου γαμησω το κρανίο

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. άααααααλλο άμα έχει να κάνει με τον Master ρε, μην τα μπερδεύεις...αν σου συνέβαινε κάτι τέτοιο κι εσένα δεν θα παράβαινες κάποιες αρχές σου;

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. ναι ρε Δάφνη, αυτό είναι το τρίτο άρθρο και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσω μέχρι να γίνω ξανά Ο ΔΟΥΚΑΣ!!!

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=ByuZfnImh9o

      http://www.youtube.com/watch?v=Wp_K8prLfso

      Διαγραφή
  11. Ναι σε όλα. Και εννοείται ότι θα αναλάβουμε το task με περισσή χαρά. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δέχομαι το γάντι. Και θα γράψω κι εγώ μιας και οι γιορτές έφυγαν και μπορώ να γκρινιάξω και πάλι χωρις να με παρεξηγησουν.

    Παρεμπιπτόντως, ωραίο άρθρο. Γέλασα πολύ σα τις παλιές καλές εποχές σου.

    Coula_Coup

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στις ξαναθύμησα ε;!;!;!
      κάτσε να δεις τι έπεται και περιμένω το άρθρο σου!!

      Διαγραφή
  13. Δε μπορώ να πω ότι ήταν κακό και το ότι είναι φόρος τιμής στον Μεγάλο το ανεβάζει επίπεδο, αλλά ο μεγάλος το τελείωσε σε αυτόν, εσύ γιατί ξεκινάς τσουνάμι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί ο Μεγάλος είπε ότι δεν ξέρει/δεν διαβάζει άλλα μπλογκς, αλλά από τη στιγμη που μου έκανε την τιμη και σχολίασε άρθρο μου, παίρνω αυτόκλητα την πρωτοβουλία.
      Θα ηθελες να κάνεις κι εσύ τη λίστα;

      Διαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. ο Τράγκας είναι ο Λιάγκας του ραδιόφωνου, ίσως και ο προπομπός του Λιάγκα όταν ηταν στην τηλεόραση. Όπως και να έχει κάντε και στους δύο δώρο μια απεριόριστη ποσότητα προφυλακτικών για να μην αναπαραχθούν περισσότερο και η φύση και η τηλεόραση θα το εκτιμησουν

      Διαγραφή
  15. kala,einai dynaton;shmera phra xabari afto to blog sou.xwsthrako ti kaneis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. borei na psiloxathika,omws parakolouthw ta...drwmena tou kaboso,afta na ta leme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι λέει ο φίλος μου; Σου αρέσει έτσι όπως γράφει ή είναι πολύ ακραίος για τα γούστα σου;

      Διαγραφή

μην ντρέπεσαι, γράψε τη μαλακία σου