Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΚΑΙ ΓΚΕΫ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ



Ρε πατέραααα, ρε πατέρα....
...γιατί ρε πατέρα δεν έμενες απόγονος όταν σε έκανε ο παππούς κι η γιαγιά αλλά ήθελες να γίνεις κι εσύ πρόγονος σαν τους άλλοι; Εσύ ήσουνα με τους προοδευτικοί ρε πατέρα, γιατί κατάντησες να γίνεις κι εσύ γηραίος.

 Δες τώρα να δεις τι θα σου γράφω να τραβάς τις κωλότριχες από τις μασχάλες σου. Διάβασε, όχι διάβασε αν μπορείς.

 ...πού έχω καταντήσει ρε πούστη μου. Έχω σουτάρει πέντε ηρωίνες και έφαγα 400 ναρκωτικά. Έβαλα ένα δονητή με κοκαΐνη στο γκώλο μου και θα μείνω έγκυος γιατί η πραγματικότητα με βαράει με το σφυρί.

Τα δικά μου προβληματα δεν έχουν να κάνουν με χρυσές αυγές και λοιπά γιατί έχω δηλώσει ότι δεν είμαι ζωόφιλος. Ούτε η πολιτική με ακουμπάει γιατί δεν παίρνω τόσο βαριά ναρκωτικά.
   Εγώ είμαι....της κοινωνιολογίας!!!


  Κάτσε ρε πατέρα να σου τα πω, να ψωνίζουμε μετά μαζί από το ίδιο βαποράκι να μας κάνει και έκπτωση στα δύο 'γάρα δώρο ο αναπτήρας και μπρελόκ-κουταλάκι.

Πάει λέει η Μποφίλιου να τραγουδήσει στο Rock Wave (δένω λάστιχο στο μπράτσο και χτυπάω τη φλέβα να ροδίσει) και λέω από μέσα μου "wow οι διοργανωτές μάλλον ψώνισαν πρέζα ανόθευτη κατευθείαν από τις φαβέλες!!"

Όσοι πήγαν το 2012 καλά περάσαν, αν και έφαγαν κάτι ξόφαλτσα φλόκια από μπάντες όπως Monovine (κλάιν) και Gad (εεε;;;) που άνοιγαν την τρίτη μέρα.
Η φάση ήταν μέσα στα πλαίσια του rock και όποιος πει ότι οι Prodigy δεν είναι και rock, προφανώς είναι μια ελιτιστική πόρνη που της αρέσει να ρουφάει τις γόπες από τα μπαφοτσίγαρα του μακαρίτη του Μπομάρλεη και να το παίζει επανάστα και νοσταλγός του Woostock, ο γνωστός και ως Γουντοστοκόπανος ή Γουντόστοκος που δεν κολλάει πουθενά και δεν καλύπτει τίποτα.

   Πέρσυ, το δυοχιλιάδεςδεκατρία κάνανε μια ωραία πατέντα για τους μεταλλάδες και τους ξαμολήσανε στο λιβάδι του Vibe Stage να βόσκουν ανενόχλητοι τα αγαπημένα τους συγκροτήματα, χωρίς να ενοχλούνε τον κόσμο με τα ελιτιστικά του βελάσματα.
Οι καημένοι όμως οι ροκάδες έπρεπε να πιούν δυο Ψηλορείτες μαύρο για να την παλέψουν με αυτά που είδαν στο Terra Stage:

  • Gautier (ροοοοοοοκ)
  • The Subways (γνωστοί και ως σάντουιτς-ροκ)
  • Lana Del Rey (rock της πρόωρης εμμηνόπαυσης)
  • Λεωνίδας Μπαλάφας (ξεφτίλα με πάλι)
  • Θανάσης Παπακωνσταντίνου (στα όρια του χεβυμέταλς)
  • Σωκράτης Μάλαμας (Stoner rock)


Φέτος το χειμώνα, τα στελέχη της DiDi "Music", της εταιρίας που διοργανώνει το φεστιβάλ, πότιζαν την κάνναβή τους με ηρωίνη αντί για νερό και έτσι με το που ήρθε το καλοκαίρι και φύτρωσαν τα πρώτα φυλλαράκια, τα έριξαν μέσα σε εφημεριδόχαρτο, τα τύλιξαν, τα φούμαραν ατζιβάνωτα και μέσα στο τρελό χάι και στους κύκλους που έβλεπαν έβγαλαν τα συγκροτήματα για το δυοχιλιάδεςδεκατέσσερα:
 (σπόιλερ: metal συγκρότημα δεν έχει που να χτυπιέστε)
  • Normatraxx sound system (ντιτζέι-ροκ)
  • Στιχοπλοκές (ραπ-ροκ;;)
  • Ground Zero (ραπ αλτέρνα-ροκ;;)
  • Noova Groova (ραπαριστό ροκ...)
  • Ταφ Λάθος (ραπ-ραπαντι-ραπ γκλονγκλον)
  • Βαβυλώνα (τουρου-ραπ-ραπ-ραπ)
  • Razastarr (θα σε μαρτυρήσω στη μαμά που ραπάρεις στο ροκ μου)
  • Rodney P & the Skidz (τι λέγαμε; α ναι)
  • Νικήτας Κλιντ Moriginal and Fleck (τι να μαγειρέψω για αύριο;)
  • Active Member (μάλλον θα φάμε έξω)
  • Νατάσσα Μποφίλιου (μωρό βρήκα κάτι αυγά στο ψυγείοοοο)
  • Woodkid (πάω ν' αγοράσω λάδιιιιιι)
  • Calexico (πω ρε πούστη είναι κλειστά σήμερα.....)

Όπως καταλάβατε, αν δεν έφερνε Eric Burdon και The Godfathers φέτος, το φεστιβάλ θα ονομάζονταν Alternative-Rap Tsunami.

   Βέβαια τα ονόματα που θα εμφανιστούν "παίζουν" ακόμα και φήμες λένε ότι τα ντράγκια ήταν τόσο καλά που η DiDi συζητάει με το μάνατζερ του Νότη και του Σεφερλή για την κεντρική σκηνή, ενώ στη ραπ διαπραγματεύονται με Μηδενιστή και Στικούδη.         

 Έτσι λοιπόν οι μεταλλάδες θα κρατήσουν τα λεφτά τους να αγοράσουν καλό ελληνικό μαύρο και όχι σκανκιές που αγόραζαν τόσα χρόνια όταν έμεναν άφραγκοι από την τιμή του εισιτηρίου και θα κάτσουν σπίτι τους να το σκάσουνε διοργανώνοντας μικρά Youtubewave Festival (faqiu DiDi!!)

  Πατέρα, τώρα που ήρθα στην Κόρινθο-Λουτράκι έχω πάθει πολιτισμικό σοκ. Είχα συνηθίσει τόσα χρόνια στην Κρήτη, στην Ρόδο και στην Κω και όποτε περνούσε από μπροστά ένα όμορφο μουνμωρό να γυρίζουν όλοι και να σφυράνε σα διαιτητές "πωναςκώλος", "νασουγαμήσω", "μαλάκα κάτι ποδάρες", "αυτήνα θες δυο μεροκάματα να τη γλύψεις" και άλλα τέθοια και εδώ περνάει ο παίδαρος με τέντα πλάτη να μοστράρει κώλο και βυζί στα όρια του αυτόφωρου και όλοι κοιτάνε τα άιφον πόσα έβαλε η Άντερλεχτ, η Γκλάντμπαχ, η Πόρδεστον και η Κουβάς Γιουνάτεντ.
Δε γίνεται ρε πατέρα η άλλη να ντύνεται τέρμα πουτάνα για να κάνει πασαρέλα στο νυφοπάζαρο του κέντρου και οι πούλοι να καβλώνουν όμα μπει γκολ στο 93'.
    Να, για κάτι τέτοιες μαλακίες πάει σκατά ο ελληνικός τουρισμός και το Λουτράκι δεν θα γίνει ΠΟ-ΤΕ sex-city, αλλά θα έρχονται μόνο γέροι για ιαματικά μπάνια για να πεθάνουν χωρίς ρευματισμούς και εκφυλιστικό έητζ της κωλοτρυπίδας.
Μια ζωη ο Λουτρακιώτης θα πηγαίνει για κουβά και στη μπάλα και στο κρεβάτι.
   Για να λυθεί το ζήτημα εγώ προτείνω στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης το στρατηγικό μου σχέδιο που πάντα γαμάει κώλους και όλοι βγάζουν φράγκα και δεν μένει καμιά καπότα απούλητη:
 να αναπτύξει τρεις διμοιρίες Κρητικούς (Χερσονιώτες, κατά προτίμηση) προς τα νοτιοδυτικά της Κορίνθου, εκεί που στρατοπεδεύουν και πίνουν τον φρέντο τους τα μουνάκια.
Στην πλευρά της παραλίας Λουτρακίου χρειάζεται ένα σύνταγμα Ροδίτες από Φαλιράκι με επίλεκτες μονάδες από Αλβανούς που είναι και οι δύο "ψημμένοι" στον πόλεμο της τουριστικής ανάπτυξης, ενώ την βόρεια πλευρά, από Περαχώρα μέχρι λίμνη της Βουλιαγμένης να την αναλάβουν οι Ιερολοχίτες από την Κω που έχουν (ε)πηδείξει αξιοθαύμαστο ζήλο στις επικίνδυνες αποστολές και θα γαμούσαν ακόμα και γάτα αν αυτό κρίνονταν απαραίτητο για την γενικότερη τουριστική ανάκαμψη.

  Θα κυρήξω λοιπόν ερωτική χούντα με σκοπό την "Αφύπνηση Του Σεξ 1-0" ή "ΑφΤοΣ 1-0", όπως το έχω ονομάσει.
Καμία Πουτάνα Ταμπλετ (σχέδιο ΚαΠοΤα), Βάλτες Όλες Τάβλα (εφεδρικό σχέδιο ΒΟλΤα) και έχω ακόμα κι άλλα.


Πατέρα αυτά είχα να σου πω για την ώρα, νομίζω ότι θα γράψω και δεύτερο μέρος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μην ντρέπεσαι, γράψε τη μαλακία σου